Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:15 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alegeri la Organizatia de Tineret a PNL Mangalia

ro

03 Aug, 2009 01:13 1488 Marime text

Duminică, 2 august, la organizaţia de tineret a PNL Mangalia au avut loc alegeri pentru desemnarea preşedintelui şi a Biroului Permanent Local.

În sala de şedinţe a Hotelului Melodia din Venus, circa 100 de tineri liberali, alături de care s-au aflat preşedintele PNL, Viorel Oleniuc, consilierii locali Sorin Andrei şi Sorin Cucoranu şi mai mulţi membri ai Biroului Permanent Local al filialei, şi-au stabilit, prin vot secret, liderul pentru viitorii patru ani.

După numărarea voturilor, fostul preşedinte al Organizaţiei de Tineret a PNL Mangalia, Lucian Nechita, a predat ştafeta lui Marius Ilie (74 voturi). Din Biroul Permanent Local al tinerilor penelişti mai fac parte trei vicepreşedinţi - Constantin Drăgoi, Mihai Franga şi Oana Munteanu, alături de alţi opt membri.

„Această adunare are loc într-un moment dificil pentru Mangalia", a subliniat preşedintele PNL Mangalia, Viorel Oleniuc. Toţi tinerii liberali din oraş vor trebui să se implice în lupta politică. Atunci când ai de a face cu personaje ca primarul Tusac, care ne atacă într-un mod brutal, prin procese, care ne caută orice lucru slab făcut (şi ce bine că nu a reuşit, timp de un an, să nu găsească nimic), care a dat consilierilor liberali, până acum, trei miliarde de lei amenzi, trebuie să vă implicaţi şi să schimbaţi lucrurile, ca să nu păţiţi şi voi la fel, peste câţiva ani".

Sorin Andrei, primul candidat la şefia PNL Mangalia

În luna septembrie a acestui an vor avea loc alegeri şi pentru fotoliul de lider al PNL Mangalia. Primul care s-a înscris în cursa de preşedinte al partidului este Sorin Andrei, consilier local, care afirmă că a luat această decizie „văzând că sunt suficient de motivat, că am o echipă puternică alături de mine. Sunt conştient că nu va fi uşor, că alături de mine vor mai fi în cursă cel puţin alţi doi concurenţi, unul în tricou roşu, altul în tricou portocaliu. Acest lucru nu mă sperie, din contră, mă bucur că le pot oferi ocazia membrilor acestui partid de a se dezice de forţele răului care au pus stăpânire pe acest oraş", afirmă Sorin Andrei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii