Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:49 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adrian Stan - "O schimbare a echipei Dragomir ar fi adus un suflu nou" In replica, Dragomir - "Cei care nu vor sa faca echipa cu mine, sa stea pe tusa"

ro

05 Jun, 2010 03:19 1734 Marime text
cap_8.jpgChiar dacă liberalii se aşteptau să întâmpine probleme în desfăşurarea Conferinţei Judeţene de alegere a noului preşedinte la nivel de judeţ dar şi a noului Biroul Politic, adunarea de ieri a decurs fără probleme însă cu mici şicane, aşa cum îi stă bine şi unui partid ca PNL. Peste 700 de membri delegaţi din tot judeţul au avut onoarea de a-l asculta pe preşedintele partidului, Crin Antonescu, dar şi pe vicepreşedintele Ludovic Orban¸ veniţi special să-i încurajeze echipa care urma să se formeze la malul mării.

De la reuniunea liberalilor de ieri nu a lipsit nici Dănuţ Culeţu, fost candidat la organizaţia municipală care a ieşit din cursă invocând proasta organizare a alegerilor. Chiar dacă prezenţa sa a dat fiori unora dintre membrii din organizaţia judeţeană, fostul prefect al judeţului Constanţa a avut o atitudine demnă şi nu a provocat niciun fel de discuţii cu atât mai mult cu cât era prezent şi preşedintele partidului.

Singurul care a făcut notă discordantă discursurilor colegilor de la prezidiu a fost primarul din Techirghiol, Adrian Stan care a vorbit despre împărţirea care se face în PNL Constanţa, aceea referitoare la băieţii buni şi băieţii răi dar şi despre rezultatele slabe pe care le-a avut organizaţia de Constanţa la alegerile din ultimii ani. "Eu am spus că candidez şi nu am candidat. Dragomir a zis ca zis că nu candidează şi a candidat. Aşadar... Constanţa este pe ultimele locuri pe ţară. O schimbare a echipei Dragomir ar fi adus un suflu nou organizaţiei. Pentru că nu gândesc la fel, am ajuns în echipa băieţilor răi. De ce şi pentru cine sunt băieţi buni şi băieţi răi?!", a declarat Stan. De menţionat faptul că Adrin Stan şi-a depus candidatura pentru un post de membru în cadrul Biroului Politic Judeţean.

În replică la aspectul legat de băieţii buni şi băieţii răi, Puiu Haşotti a declarat că "nu există băieţi buni şi băieţi răi ci liberali buni".

„Eu am rolul de căpitan!"

Nici Gheorghe Dragomir, singurul candidat la şefia organizaţiei judeţene, nu a ratat ocazia de a-i da şi el replica colegului său Stan. "Eu cred că în echipă am rolul de căpitan. Cei care nu vor să facă echipă cu mine, să stea pe tuşă, dar să se pregătească să facă echipă bună".

Dragomir a făcut referire foarte vag şi la revolta liberalilor din organizaţia municipală şi contestaţia pe care aceştia au depus-o la Curtea de Arbitraj. "Au crezut că mă vor păcăli cu o contestaţie. Noi vrem să facem partidul să crească. Cei care nu sunt alături şi care nu respectă ceea ce se stabileşte, nu au ce căuta în filială. Aici îmi doresc prieteni adevăraţi. Eu doresc un alt mod de lucru, cel de fair play".

Cât despre contestaţia trimisă în această săptămână de echipa nemulţumiţilor din organizaţia judeţeană, preşedintele partidului, Crin Antonescu, ne-a declarat că nu a primit nimic de la Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • SURMELIS ARGENTINA PUSA 25 Jun, 2010 12:17 OPOZITIA extremista constanteana si nu numai ,este formata din PNL extremist si PSD extremist , nu-i asa ??? De ce OPOZITIA se IMPOTRIVESTE cu INVERSUNARE dezvoltarii AGRICULTURII din ROMANIA ???
  • alina 08 Jun, 2010 14:48 cei ce vorbesc de rau PNL-ul habar nu au ca se inseala
  • SURMELIS ARGENTINA PUSA 07 Jun, 2010 12:45 Un partid LIBERAL constantean dirijat de ARMA PSIHOTRONICA este un partid liberal ZOMBIE , extrem de periculos ...
  • SURMELIS ARGENTINA PUȘA 06 Jun, 2010 14:24 IONEL CHIRITA un HOȚ ce este aparat de o firma de PAZA si GARDA chiar in cladirea in care are SEDIUL partidului PNL.Firma de PAZA si GARDA ” carsium” nu-i pazeste numai lui IONEL CHIRITA , fundul ala gras , dar SUPRAVEGHEAZA ILEGAL intregul oras HARSOVA de Constanta. Acum m -am lamurit cine este si GHEORGHE DRAGOMIR. Un liberal extremist cu un BIROU plin de EXTREMISTI ca si IONEL CHIRITA ”harsoveanul”...
  • carmen 05 Jun, 2010 05:18 Adrian Stan e un hot