Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:40 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

138 de pesedişti constănţeni participă la Congresul PSD

ro

06 Oct, 2010 03:02 811 Marime text
În şedinţa de luni a Comitetului Executiv al PSD au fost discuţii aprinse în ceea ce priveşte algoritmul de desemnare a delegaţilor de la fiecare organizaţie în parte, cei mai mulţi ripostând faţă de faptul că prin noua modalitate de calcul au fost favorizate anumite organizaţii.

Am încercat să luăm legătura cu secretarul executiv al organizaţiei judeţene, Cristinel Dragomir, pentru a vedea dacă numărul delegaţilor stabiliţi la cele două conferinţe de alegeri la PSD Constanţa, cea municipală şi cea judeţeană, a fost modificat. Acesta însă nu a răspuns la telefon în cursul zilei de ieri. În schimb, liderul organizaţiei municipale a PSD Constanţa, Lucian Băluţ, ne-a declarat că la Congresul PSD care va avea loc pe 16 octombrie, la Constanţa vor participa 138 de delegaţi cu drept de vot şi că nu are cunoştinţă ca acest algoritm de desemnare a delegaţilor să fi fost schimbat: „Noi am făcut un algoritm propriu prin care ne-a desemnat delegaţii la Congres, pe care l-am şi prezentat la conferinţa judeţeană de alegeri a PSD", a mai adăugat Băluţ.

Liviu Dragnea, secretarul general al PSD a declarat, în şedinţa Comitetului Executiv de luni, că există noi criterii şi un alt algoritm de calcul pentru stabilirea normei de reprezentare a fiecărui judeţ în parte, stabilite ţinând cont de performanţele obţinute de organizaţii în alegeri, de numărul de alegători, dar şi de populaţia fiecărui judeţ.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii