Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:30 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

12.000 de persoane, asteptate la „lansarea" lui Geoana de la Adamclisi

ro

01 Dec, 2009 01:10 999 Marime text
Aproape 12.000 de persoane sunt aşteptate, azi, la celebrarea Zilei Naţionale a României, ceremonial care va avea loc la monumentul Tropaeum Traiani, de la Adamclisi.

Pentru că politicienii dau cel mai bine la evenimentele publice de celebrare a vreunui eveniment naţional, nici astăzi, cei din prim-planul politicii locale şi naţionale nu puteau face notă discordantă.

Social-democraţii de la nivelul judeţului Constanţa chiar au organizat, special pentru candidatul lor la alegerile de peste câteva zile, un moment special la Tropaeum Traiani de la Adamclisi. Potrivit unei informări, sosite în cursul după amiezii, de la Consiliul Judeţean Constanţa, sărbătoarea începe astăzi, de la ora 10.00 cu programul artistic susţinut de ansamblul Plaiuri Dobrogene, Viorica Macovei, Veta Biriş, Provincialii, Spitalul de Urgenţă, Costi Ioniţă, Andreea şi Andra.Abia la ora 16.30, invitaţii pesediştii Mircea Geoană, Liviu Dragnea, Cristian Diaconescu şi Victor Ponta, alături de coechipierii liberali Crin Antonescu, Puiu Haşotti şi Gheorghe Dragomir, sunt aşteptaţi în faţa electoratului pentru binecunoscutele discursuri de campanie. Pentru o mai bună organizare, 150 de jandarmi de la Gruparea Mobilă Tomis vor patrula prin zonă, iar militarii prezenţi vor asigura liniştea şi ordinea şi, dacă va fi nevoie, vor interveni.

Locul în care se va desfăşura manifestarea va fi delimitat cu garduri metalice, iar în zonele de acces, participanţii vor fi controlaţi corporal şi în bagaje.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii