Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:51 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liceul "Gaudeamus", in plina ascensiune

ro

10 Aug, 2004 00:00 2474 Marime text

Liceul "Gaudeamus", autorizat legal sa functioneze in baza Ordinului Ministerului Educatiei si Cercetarii, cu autorizatia de incredere nr. 103/23.05 2002, face inscrieri pana in luna septembrie 2004, pentru urmatoarele specializari: tehnician operator tehnici de calcul si tehnician in activitati financiare si comerciale * Elevilor acestui liceu li se creeaza alternative educationale si experimente pedagogice menite sa-i pregateasca pentru viitor * Pentru tinerii cu merite deosebite se ofera burse si, de asemenea, reduceri de taxe scolare pentru elevii cu situatii deosebite

Infiintat in anul 1998 sub egida Fundatiei "Gaudeamus", este o unitate de invatamant particulara in plina ascensiune si dezvoltare, recunoscuta oficial, integrandu-se in reteaua invatamantului romanesc. Institutia liceala are create conditiile optime de desfasurare a procesului instructiv-educativ, avand un corp profesoral performant si dispunand de o sala de lectura si o biblioteca cu un fond bogat de carte, de laboratoare dotate cu materiale didactice moderne, de sali de clasa cu mobilier nou, un laborator de informatica cu acces nelimitat la Internet, o sala de sport si o sala de festivitati moderna. Liceul "Gaudeamus", autorizat legal sa functioneze in baza Ordinului Ministerului Educatiei si Cercetarii, cu autorizatia de incredere nr. 103/23.05 2002, face inscrieri, pana in luna septembrie 2004, pentru urmatoarele specializari: tehnician operator tehnici de calcul si tehnician in activitati financiare si comerciale. Tuturor elevilor acestui liceu li se creeaza alternative educationale si experimente pedagogice menite sa-i pregateasca pentru viitor. Un avantaj deosebit este faptul ca, dupa absolvirea celor douasprezece clase, elevii vor obtine un atestat in urma caruia pot fi angajati in conformitate cu specializarea obtinuta. In cei sase ani de existenta, Liceul "Gaudeamus" s-a remarcat printr-un grad inalt de promovabilitate (92-98%) la examenele de bacalaureat. Pentru elevii cu merite deosebite se ofera burse si, de asemenea, reduceri de taxe scolare pentru elevii cu situatii deosebite.

Scoala Postliceala "Gaudeamus" - Scoala de Maistri

Durata: 2 ani

Specializarea: Maistru electromecanic aparate de masura si automatizari

Este autorizata legal sa functioneze in baza Ordinului Ministerului Educatiei si Cercetarii nr. 5600, avand autorizatia de incredere nr. 672/26.03.2004. Inscrierea candidatilor se face direct la sediul scolii, pana in luna septembrie. Toate formele de invatamant se desfasoara cu taxa scolara echilibrata si platibila in rate. In ceea ce priveste cuantumul lor, acestea sunt cele mai mici in comparatie cu taxele percepute de celelalte institutii de invatamant particular.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii