Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:28 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Travestitul din Arestul IPJ Constanţa, dus la Poarta Albă „De ce să mutaţi din celulă? Eu sunt fată serioasă! Sunt şi măritată"

ro

12 Nov, 2011 01:00 3019 Marime text
06_travestit_ipj_arest.jpg„Ionela" - numele de cod al individului prins în repetate rânduri la volan deşi nu are permis de conducere, va fi transferat în Penitenciarul cu Regim de Maximă Siguranţă Poarta Albă, conform unor surse din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa.

În prezent, travestitul se află în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv, însă va fi dus la Poarta Albă săptămâna viitoare. Zilele trecute, oamenii legii au dorit să-l mute pe individ într-o altă celulă, dar acesta s-a opus spunându-le poliţiştilor că „este o fată serioasă". Mai mult decât atât, travestitul a ţinut să precizeze în respectiva conversaţie că este şi „măritată". Amintim că pe data de 27 octombrie, lucrătorii Secţiei Regionale numărul 9 Chirnogeni au depistat în trafic, pe raza oraşului Topraisar un bărbat îmbrăcat în haine de femeie. Şoferul nu avea permis de conducere, însă se mândrea cu părul vopsit, dar şi cu unghiile date cu ojă. Reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, bărbatul a fost prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, iar magistraţii Judecătoriei Mangalia au dispus ca şoferul rămână în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie al judeţului Constanţa pentru 29 de zile.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii