Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:20 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie rutierã la Costineşti O tânãrã şi-a pierdut viaţa, dupã ce maşina în care se afla a lovit un cal furat

ro

01 Aug, 2012 02:33 6534 Marime text
accident_accident_costinesti_1.jpgO fatã de numai 22 de ani a decedat, iar alta se aflã internatã în spital, dupã ce maºina în care se aflau a fost implicatã într-un accident rutier. Tragedia a avut loc în urmã cu douã seri, pe drumul naþional 39. Lucrãtorii Serviciului Rutier Constanþa spun cã accidentul a avut loc din cauza unui cal furat, care se afla pe partea carosabilã, ºoferul maºinii neputând sã evite impactul.

În urma cercetãrilor specifice, oamenii legii au stabilit cã Valerian Tiberiu Kraus, de 27 de ani, din Constanþa, a condus un automobil marca Audi, model A4, pe DN 39, dinspre Costineºti cãtre 23 August. La kilometrul 26, ºoferul a lovit un cal, care se afla pe partea carosabilã. În urma impactului, Mihaela Cobzariu, de 22 de ani, din judeþul Neamþ, pasagerã pe bancheta din spate, a decedat. De asemenea, cu rãni s-a ales Bianca Sescu, de 21 de ani, ºi Iolanda Tamaº de 22 de ani, ambele tot din Neamþ.

accident_accident_costinesti_2.jpgAceasta din urmã se aflã internatã în Spitalul Clinic Judeþean de Urgenþã Constanþa. Valerian Tiberiu Kraus nu se aflã pentru prima datã în atenþia poliþiºtilor. Concret, pe data de 13 octombrie 2008, pe rolul Judecãtoriei Braºov a fost înregistrat dosarul cu numãrul unic 14416/197/2008, cu obiect „plângere contravenþionalã". Portalul instanþelor de judecatã aratã cã Valerian Tiberiu Kraus a avut calitatea de petent, iar Poliþia Judeþului Braºov cea de intimat. Pe data de 11 iunie 2010, magistraþii au admis excepþia perimãrii cererii, invocatã din oficiu, constatând perimatã plângerea contravenþionalã. Lucrãtorii Serviciului Rutier Constanþa au deschis un dosar de cercetare penalã pe numele ºoferului sub aspectul sãvârºirii infracþiunii de ucidere din culpã. Foarte interesant, calul ar fi fost furat cu doar câteva ore înainte de producerea tragediei. În acest sens, proprietarii animalului au ºi sesizat organele de anchetã.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • fara nume 01 Aug, 2012 08:34 accident la indigo cu cel petrecut acum 2 ani pe A1. dupa legile noastre nimeni nu e vinovat http://www.curier.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=12671&Itemid=374