Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:36 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se demoleaza constructiile ilegale de pe plaja

ro

01 Apr, 2010 03:28 1315 Marime text
Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral va proceda la demolarea celor 16 construcţii realizate pe plajă, identificate în ultima perioadă, dacă proprietarii acestora nu îşi vor dezafecta construcţiile în termen de 48 de ore de la notificare.

Cele mai multe din construcţiile de acest gen sunt situate în staţiunea Mamaia - 12, în Costineşti - două, iar în 2 Mai şi Vama Veche câte una.

În cazul neconformării în termenul de 48 de ore de la comunicarea notificarii, Administratia Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral, în calitate de administrator legal al plajei, va solicita autorităţii administraţiei publice locale competente, să demoleze constructiile ilegale, în conformitate cu dispozitiile art. 33 din Legea 50/1991 republicată. Mai mult, dacă în termen de 15 zile, autoritatea locala nu va lua nicio masură, Administratia Bazinală va trece la dezafectarea construcţiilor ilegale, pe cheltuiala proprietarilor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • s-o vedem si pe asta 07 Apr, 2010 20:49 dar ,constructiile ilegale ale tiganilor din constanta str semanatorului toate pe domeniu public unde nimeni nu plateste nici-o taxa sau impozit ,si stiu doar sa ceara,ca-s minoritati,NU VEDE NIMENI ??