Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:40 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afaceri Constanța Ce a decis mediul cu privire la extinderea exploatării de la Cogealac?

ro

17 Mar, 2024 17:00 697 Marime text
  • Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamnetează pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului Constanța.
 
 
În comuna Cogealac, județul Constanța, urmează să aibă loc o investiție de amploare în ceea ce privește exploatarea efectuată de către compania Euroextract SRL.
 
Astfel, firma a solicitat acord de mediu la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța, iar, ca urmare a analizei efectuate de către agenții de mediu, s-a decis că trebuie efectuată evaluarea impactului asupra mediului și că este necesară efectuarea studiului de evaluare adecvată pentru proiectul „Extindere exploatare Palazu Mic-Nord”, în comuna Cogealac, extravilan, P808/2/3/4/5 nr. 15.
 
Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamnetează pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului Constanța.
 
Despre Euroextract SRL
 
Societatea este înființată în anul 1992, iar conform termene.ro, pe anul 2022 a raportat 3,3 milioane lei cifră de afaceri, cu un profit de 74.200 lei, la cei 23 de angajați. Firma se ocupă de „Extracția pietrei ornamentale și a pietrei pentru construcții, extracția petrei calcaroase, ghipsul, cretei și a ardaziei”. Sediul social este într-un apartament din municipiul Constanța, pe bulevardul Ferdinand nr. 94. Asociați sunt Ioan Tapangea – 70% și Chirața Tapangea – 30%. Administrator este Ioan Tapangea.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Firme Constanța Societatea Mamaia SA, convocată în Adunare Generală Ordinară a Acţionarilor
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii