Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:47 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Presupusul înlocuitor al lui Catană Iată ce crede comisarul-şef Burlacu, de la DNA, despre IPJ Constanţa

ro

08 Jun, 2011 00:49 2748 Marime text
Burlacu_Burlacu_Valentin_04.jpgCotat la bursa zvonurilor drept viitorul şef al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei Constanţa, instituţie condusă în prezent de comisarul-şef Dumitru Catană (care azi împlineşte vârsta de 55 de ani, la care se poate pensiona), comisarul-şef Valentin Burlacu infirmă, momentan, eventuala sa venire în fruntea poliţiei de la malul mării.

„La momentul de faţă, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa are o structură managerială foarte bine stabilită, deci orice comentariu este de prisos. (...) Sunt în curs să-mi reînnoiesc contractul pe şase ani cu Direcţia Naţională Anticorupţie.

Burlacu_sediu_politia_.jpgLa momentul la care discutăm, nu am fost contactat în legătură cu IPJ Constanţa", ne-a mai declarat comisarul şef Valentin Burlacu, care în prezent desfăşoară activităţi în cadrul structurii centrale a Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Mai mult decât atât, cel care este văzut drept viitorul şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa a mai declarat: „dacă domnul Catană, inspectorul şef al IPJ Constanţa, va ieşi la pensie şi se va organiza un concurs pentru funcţia rămasă liberă, este posibil să fiu interesat". De menţionat că actualul şef al IPJ Constanţa, comisarul-şef Dumitru Catană împlineşte azi, 8 iunie, vârsta de 55 de ani şi poate ieşi la pensie. Nu este de trecut cu vederea nici faptul că, pe data de 12 mai 2005, Valentin Burlacu a fost desemnat câştigătorul concursului organizat de Inspectoratul Judetean de Politie Constanta în vederea ocupării funcţiei de şef al Poliţiei Medgidia. Comisarul-şef Burlacu a mai desfăşurat activităţi şi în cadrul Poliţiei Mangalia.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii