Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:33 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O nouă filă a dosarului Lara Şaban Gilberto Şaban şi George Davidescu, presupuşii criminali, nemulţumiţi de arest

ro

06 Sep, 2012 01:00 1491 Marime text

saban_-_criminali.jpgGilberto Ghiunal Şaban şi George Davidescu, cei doi bărbaţi cercetaţi pe motiv că i-ar fi luat viaţa Larei Şaban, de 27 de ani, nu sunt mulţumiţi de arest. Ieri, Curtea de Apel Constanţa l-a scutit de la plata sancţiunii pe translatorul amendat la termenul trecut pentru că nu a venit la timp.

Amintim că, pe data de 21 august, Tribunalul Constanţa a admis ca fondată propunerea formulată de procurori privind prelungirea măsurii arestării preventive a inculpaţilor. Pe cale de consecinţă, Gilberto Ghiunal Şaban şi George Davidescu ar trebuie, potrivit Tribunalului, să rămână în spatele gratiilor până la data de 24 septembrie, inclusiv.

Tot pe data de 21august, magistraţii au respins ca nefondată excepţia nulităţii absolute a cererii de prelungire a arestului şi a mandatului de arestare preventivă a inculpatului Gilberto Ghiunal Şaban. Mai mult decât atât, Tribunalul a respins ca nefondate şi cererile formulate de Şaban, prin apărător, de luare faţă de acesta a măsurii preventive a obligării de a nu părăsi localitatea Constanţa şi a măsurii de a nu părăsi ţara.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii