Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:25 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marius Dicu se judecă pentru permis cu Poliţia Rutieră Constanţa

ro

12 Oct, 2010 00:00 4740 Marime text

Marius Cristinel Dicu, martor în dosarul în care Lucian Călimărea, Rareş Gheorghe Răducanu şi Vasilică Coşman au fost acuzaţi de comiterea infracţiunii de loviri şi alte violenţe, a ajuns în atenţia Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa. Până la finalizarea procesului, Marius Cristinel Dicu poate conduce un automobil pe drumurile publice în baza dovezii înlocuitoare.

Pe data de 6 octombrie a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Constanţa dosarul nr. 21821/212/2009, având ca obiect plângere contravenţională. În primă instanţă, magistraţii au decis că poliţiştii rutieri i-au reţinut lui Dicu permisul de conducere ca urmare a constatării încălcării legii. Cu toate acestea, Marius Cristinel Dicu a atacat cu recurs decizia judecătorilor, termenul fiind fixat pentru data de 16 martie 2011. Conform poliţiştilor rutieri, Dicu a ajuns în colimator după ce a efectuat o depăşire neregulamentară. Nu trebuie omis faptul că Marius Cristinel Dicu a figurat ca martor în dosarul în care Lucian Călimărea, Rareş Gheorghe Răducanu şi Vasilică Coşman au fost acuzaţi de comiterea infracţiunii de loviri şi alte violenţe. Conform anchetatorilor, în noaptea de 24/25 noiembrie 2007, în timp ce se aflau în Clubul „Crush“, din Constanţa, Călimărea, Răducanu şi Coşman, pe fondul unor discuţii în contradictoriu, l-ar fi agresat pe Marius Leţea. În seara respectivă, agenţii de pază ai clubului erau Andrei Vitenco şi Marius Cristinel Dicu, care au dat declaraţii. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • avocatul poporului 13 Jan, 2011 16:08 Buna ziua ! Poate ca opinia publica trebuie informata corect si asupra faptului ca solutia finala ( decizia irevocabila) a instantei de recurs este in sensul ADMITERII RECURSULUI petentului Dicu Marius, recurs care a avut termen la data de 12.01.2011. Va multumim ! Avocatul recurentului Dicu Marius - Av. Murat Samir ( Baroul Constanta)