Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:48 08 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegerilocale2020 Bogdan Dicu (Pro România) – „Viziune, Acțiune, Bunăstare”, sloganul campaniei electorale

ro

19 Sep, 2020 00:00 1130 Marime text
  • Viziune, Acțiune, Bunăstare este sloganul care îl caracterizează pe Bogdan Dicu, candidat la Primăria Tuzla
  • „Îmi doresc să schimb acest mod, după părerea mea, defectuos, de a face administrație locală”
Candidatul Bogdan Dicu, din partea Pro România, pentru funcția de primar al comunei Tuzla a explicat ce dorește, pe scurt, să facă în mandatul său de primar, dacă va ieși câștigător la alegerile de pe 27 septembrie.
 De altfel, el a precizat că sloganul după care se ghidează în această campanie, aflată spre sfârșit este „Viziune, Acțiune, Bunăstare”, ceea ce dorește să ofere locuitorilor din Tuzla.
„Principalele probleme ale administrației locale cred ca sunt reprezentate de lipsa de empatie față de cetățeni și lipsa competențelor celor care conduc azi administrația locală.
Îmi doresc să schimb acest mod, după părerea mea, defectuos, de a face administrație locală. Cred ca a venit momentul să demolam zidurile incompetentei, nepotismului, a grandomanie și lăcomiei, a venit vremea să aducem înapoi lumina încrederii și a speranței pentru fiecare din noi.
Programul meu electoral este simplu, clar nu conține promisiuni deșarte, este un program inspirat din nevoile cetățenilor comunei Tuzla. Din acest motiv am ales sloganul Viziune, Acțiune, Bunăstare - am ales empatia și competența ca unicele lucruri ce pot aduce Primăria acolo unde trebuia să fie, în slujba cetățeanului”, a punctat Bogdan Dicu, candidat la Primăria Tuzla.
 
Comandat de PARTIDUL PRO ROMANIA FILIALA CONSTANTA
Executat de  ZIUA de Constanta - portal: www.ziuaconstanta.ro
CMF: 21200010
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii