Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:49 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegerilocale2020 Bogdan Cristian Dicu (Pro România), candidat la Primăria Tuzla, despre digitalizarea autorității locale

ro

07 Sep, 2020 00:00 2651 Marime text
  • Bogdan Cristian Dicu este candidatul Pro România pentru funcția de primar al localității constănțene Tuzla
  • În programa sa electorală, se vorbește despre digitalizarea administrației locale

Bogdan Cristian Dicu este candidatul Pro România pentru funcția de primar al localității constănțene Tuzla. Din programa sa electorală pentru cursa electorală, digitalizarea instituției locale ocupă un loc important.
„Toată lumea vorbește despre digitalizare ca despre o modalitate de a ușura viața oamenilor, prin crearea unui mediu online de a plăti taxe, impozite. Eu atunci când vorbesc despre digitalizare mă gândesc mult mai departe, mă gândesc la o modalitate de implicare și responsabilizarea a cetățeanului”, a spus candidatul la primărie.
Candidatul de la Tuzla dorește să ofere oportunitatea cetățeanului să fie activ în viața administrativă a comunei, prin digitalizarea instituției și oferirea posibilității omului să poată fi mai aproape de ales. Astfel, printr-o platformă modernă, digitală, primăria și consiliul local poate deveni un spațiu public virtual, unde locuitorul din Tuzla poate să își spună problemele, poate să depună documente sau poate să plătească taxe și impozite.
„Cum ar fi ca prin digitalizare să-i oferim cetățeanului drepturile pe care le-ar fi avut în cazul consultărilor publice, să îl implicăm în marile proiecte, să îi dăm posibilitatea să judece ce este bine sau rău pentru el, familie și societate. Cum ar fi ca prin digitalizare i-am da posibilitatea cetățeanului să nu mai se încarce documentele necesare unei autorizații de construcții sau să își înscrie singur bunurile în registrul de taxe și impozite. Cum ar fi daca prin digitalizare i-am permite cetățeanului să aibă acces la toate propunerile de proiecte cu mult înainte ca acestea să fie votate de Consiliul Local”, a transmis Bogdan Dicu.
„Așa văd eu digitalizarea ca pe o transparentizare totală a administrației publice locale”, a conchis candidatul Pro România.
 
Citește și

Prin viziune și acțiune, candidatul Pro România, Bogdan Cristian Dicu vrea să aducă bunăstare pentru locuitorii comunei Tuzla! ( documente + video)

#alegerilocale2020 Bogdan Dicu, candidat Pro România pentru Primăria Tuzla – „ Frica nu este nici democratică, nici nu arată ceva bun pentru viitorul nostru”

#alegerilocale2020 Candidatul Pro România pentru Primăria Tuzla, Bogdan Dicu, despre somațiile de demolare a construcțiilor de pe plajă - „Culegem ce semănăm”

#alegerilocale2020 Interviu cu Bogdan Dicu, candidatul Pro România la Primăria Tuzla „Dacă noi nu reușim să ne schimbăm ca oameni, nu vom reuși să schimbăm nimic”

​LIVE VIDEO Pro România își anunță candidații pentru primăriile Tuzla și Techirghiol (galerie foto)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii