Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:34 08 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegerilocale2020 Bogdan Cristian Dicu, Pro România, propune tuzlenilor un management de calitate la primărie și rezolvarea problemelor care țin de infrastructura localității (video)

ro

14 Sep, 2020 00:00 2409 Marime text

  • Bogdan Cristian Dicu este candidatul Pro România pentru funcția de primar al localității constănțene Tuzla
  • În programul său electoral, digitalizarea instituției
  • În ceea ce privește, infrastructura, candidatul Pro România afirmă că aceasta este motorul economiei, lipsa acesteia putând afecta în mod negativ dezvoltarea unei localități

  • Bogdan Cristian Dicu, candidatul Pro România pentru funcția de primar al localității constănțene Tuzla a fost invitat la ZIUA Electorală.
    Interviul video poate fi urmărit aici


ZIUA Electorală a fost în direct pe www.ziuaconstanta.ro
și pe https://www.facebook.com/ziuaconstanta.


Din programa sa electorală pentru cursa electorală, digitalizarea instituției locale ocupă un loc important.
Candidatul de la Tuzla dorește să ofere oportunitatea cetățeanului să fie activ în viața administrativă a comunei, prin digitalizarea instituției și oferirea posibilității omului să poată fi mai aproape de ales.

“Nu sunt de acord cu promisiunile pe care le-am auzit în această campanie electorală. Eu nu le-am promis nimic cetățenilor, le-am spus doar că pot fi un manager bun la primărie, astfel încât să am grijă de banii comunității așa cum se cuvine”, a spus Dicu.

Consultarea cetățenilor în luare deciziilor care vizează marile proiecte este un alt deziderat al candidatului Pro România pentru primăria Tuzla.
“Printr-o platformă modernă, digitală, primăria și consiliul local poate deveni un spațiu public virtual, unde locuitorul din Tuzla poate să își spună problemele, poate să depună documente sau poate să plătească taxe și impozite”, a mai declarat Bogdan Cristian Dicu.

În ceea ce privește, infrastructura, candidatul Pro România, afirmă că aceasta este motorul economiei, lipsa acesteia putând afecta în mod negativ dezvoltarea unei localități.


Soluțiile propuse sunt: asfaltarea drumurilor și pavarea trotuarelor din comună; refacerea și modernizarea iluminatului public; realizarea unui nou sens giratoriu la ieșirea din Tuzla spre Costinești; crearea unui parc industrial; racordarea la rețeaua națională de gaze ; rezolvarea problemelor apelor pluviale și dezvoltarea infrastructurii către mare și către lacul Techirghiol.   


Pentru dezvoltarea comunei Tuzla, Bogdan Cristian Dicu propune de asemenea:

- Atragerea de investitori români și străini pentru dezvoltarea comunității
- Acordarea de facilități pentru dezvoltarea afacerilor locale , în special a celor mici și mijlocii
- Crearea de noi locuri de muncă
- Administrație rapidă și imparțială
- Licitații transparente.

 
Citește și

Prin viziune și acțiune, candidatul Pro România, Bogdan Cristian Dicu vrea să aducă bunăstare pentru locuitorii comunei Tuzla! ( documente + video)

#alegerilocale2020 Bogdan Dicu, candidat Pro România pentru Primăria Tuzla – „ Frica nu este nici democratică, nici nu arată ceva bun pentru viitorul nostru”

#alegerilocale2020 Candidatul Pro România pentru Primăria Tuzla, Bogdan Dicu, despre somațiile de demolare a construcțiilor de pe plajă - „Culegem ce semănăm”

#alegerilocale2020 Interviu cu Bogdan Dicu, candidatul Pro România la Primăria Tuzla „Dacă noi nu reușim să ne schimbăm ca oameni, nu vom reuși să schimbăm nimic”

​LIVE VIDEO Pro România își anunță candidații pentru primăriile Tuzla și Techirghiol (galerie foto)

Ti-a placut articolul?

Comentarii