Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:56 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul şef al Gărzii, vecin cu Gabi Stan (documente)

ro

24 Dec, 2010 00:00 5725 Marime text
Garda_-_Cornel_Garimovici___.jpgCu o declaraţie de avere aproape "curată" spre deosebire de colegii săi mai avuţi, fără terenuri, afaceri sau active, gardistul Cornel Ştefan Garimovici, fost şef al Gărzii Financiare Constanţa în prezent comisar superior, se poate însă lăuda că este vecinul viceprimarului Gabi Stan, în Cartierul Consilierilor.

La prima impresie, Cornel Ştefan Garimovici pare a nu fi chiar unul dintre cei mai înstăriţi angajaţi ai Gărzii Financiare Constanţa, cel puţin potrivit declaraţiilor de avere completate de acesta. Din contră, cu o casă şi un Mercedes, Garimovici pare a fi mai degrabă un funcţionar public obişnuit. Totuşi, o privire mai atentă dezvăluie faptul că fostul şef de la Gardă este vecinul viceprimarului Stan. Şi nu oriunde, ci într-una din cele mai luxoase zone ale Constanţei, respectiv Cartierul Consilierilor. În declaraţia de interese completată în 2008, Garimovici a precizat că nu este nici membru de sindicat şi nici acţionar la vreo societate comercială. La fel, în declaraţia de avere afişată pentru acelaşi an, fostul şef al Gărzii Financiare Constanţa a precizat că nu are terenuri, ci doar o casă de locuit de 180 de metri pătraţi, construită în 2004. Totodată, comisarul a menţionat că deţine un Mercedes fabricat în 2003 şi că în lunile ianuarie şi aprilie 2008 a vândut două autoturisme unor "persoane fizice", obţinând în schimb suma totală de 10.000 de euro. Fără conturi sau datorii, Garimovici a mai notat doar pensia soţiei sale, de 3.500 de lei. Un an mai târziu, lucrurile nu par să se fi schimbat prea mult pentru fostul şef al Gărzii Financiare Constanţa, însă în noua declaraţie de avere figurează zona în care se află casa de locuit menţionată în 2008. Foarte interesant, suprafaţa acesteia pare să fi crescut, de la 180 mp la 210 mp. Vila este amplasată pe strada Rotterdam, din Cartierul Consilierilor, adresă unde locuieşte şi viceprimarul Constanţei, Gabi Stan. Restul precizărilor făcute în declaraţia de avere din 2008 sunt valabile şi pentru declaraţia din 2009, Cornel Garimovici menţionând în plus venitul său anual realizat, care se ridica la suma de 51.288 de lei, precum şi un alt venit, de 3.919 lei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • tepes 01 Jan, 2011 11:24 si cu dan diaconescu mafiotul care a luat 2 apartamente de la gabi stan unul ptr el si unul ptr amanta -a platit taxe? nuuuuuuuuuuuuuuuuuu
  • Justitiarul 27 Dec, 2010 13:47 A luat terenul pe numele fiului sau....
  • algocalmin 25 Dec, 2010 00:08 Corecti si cinstiti saracii de ei...