Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:28 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Florentina Dicu „Nu am pretenţii de la Anastasia Tănase. Doar să se facă dreptate“ Dosarul accidentului Simonei Tănase, la Înalta Curte de Justiţie?

ro

14 Sep, 2010 00:00 6055 Marime text
anastasia_-_accident_rutier_02.jpgPreluat de la Serviciul Poliţiei Rutiere (SPR) de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, dosarul accidentului rutier din seara zilei de 24 august provocat, spun oamenii legii, de Simona Anastasia Tănase, ar putea ajunge în atenţia magistraţilor Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a României

Dosarul va pleca de la Constanţa, doar dacă familiile Chioaru şi Dicu îi vor convinge pe judecători de faptul că strămutarea va avea un rol important în stabilirea adevărului.

Referitor la declaraţia lui Constantin Tănase, comisar în cadrul Gărzii Financiare Constanţa, tatăl Simonei Anastasia Tănase, conform căreia Nicolae Dicu, patronul şcolii de şoferi DIA Auto, i-ar fi cerut „maşină nouă“, tatăl Florentinei Dicu ţine să infirme acuzele aduse, precizând însă că zilele următoare este ziua lui şi nu se va supăra dacă familia Tănase îi face cadou un automobil nou. La rândul ei, Florentina Dicu ne-a declarat faptul că nu are nicio pretenţie de la Simona Anastasia Tănase. „Vreau doar să se facă dreptate în acest caz“, a ţinut să sublinieze Florentina Dicu. Şi aceasta susţine că Simona Anastasia Tănase se face vinovată de producerea accidentului din seara zilei de 24 august, eveniment în urma căruia Gheorghe Chioaru, preşedintele Federaţiei „Omenia“ a Caselor de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) din România, a fost rănit grav. Aflată în Spitalul Clinic Universitar Floreasca din Capitală, victima accidentului a fost supusă mai multor intervenţii chirurgicale, iar în cadrul ultimei operaţii piciorul stâng i-a fost scurtat cu aproximativ cinci centimetri.anastasia_dicu.jpg 

Familia Dicu susţine familia Chioaru

„În seara accidentului mă aflam pe bulevardul Ferdinand, pe banda numărul doi, având sensul de mers către zona Modern. Când s-a făcut verde am pornit, moment în care am lovită de maşina condusă de Simona Anastasia Tănase. Iniţial, nu ştiam că a fost cineva rănit. Ulterior am aflat de necazul domnului Chioaru. Aştept să se facă dreptate în acest caz. Din câte am înţeles, familia domnului Chioaru vrea să mute dosarul accidentului la Bucureşti. Susţin şi eu această cauză“, a mai precizat Florentina Dicu. Spusele acesteia sunt confirmate şi de lucrătorii Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa. Conform acestora tânăra a condus un BMW X6, cu numerele de înmatriculare B 18 EKE, pe strada Mihai Viteazu, dinspre Tomis Mall către strada Traian. În momentul în care a ajuns la intersecţia cu bulevardul Ferdinand, Simona Anastasia Tănase nu a respectat semnificaţia culorii semaforului, a pătruns în intersecţie şi a lovit în plin un automobil marca Kia condus de Florentina Dicu, de 25 de ani, din Constanţa. În prezent, dosarul se află la procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa în vederea instrumentării.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii