Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:58 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum a câştigat la Vodafone Vezi aici averea şi interesele tânărului comandant al ISU „Dobrogea" (documente)

ro

08 Dec, 2011 01:00 2918 Marime text
cap_8.jpgFoarte interesat, noul şef al inspectoratului de la malul mării, maiorul Sîrb a fost desemnat câştigătorul unui concurs organizat de Vodafone România în urma căruia a primit 34.783 de lei

Începând cu data de 1 decembrie, prin ordinul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, maior doctor inginer Ioan Ioniţă Sîrb a fost împuternicit inspector şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea" Constanţa, pentru o perioadă de şase luni. Noul şef al pompierilor constănţeni a îndeplinit, până de curând, funcţia de prim adjunct al inspectorului şef la ISU „Gheorghe Pop de Băseşti" al judeţului Maramureş, iar anterior acestei date a ocupat funcţii de comandă în sistemul managementului situaţiilor de urgenţă. În ediţia de azi, ZIUA de Constanţa prezintă averea şi interesele tânărului comandant al ISU „Dobrogea", aşa cum au fost ele consemnate în documentele oficiale completate pe data de 8 aprilie 2011.

Născut la data de 11 februarie 1974, în municipiul Carei, judeţul Satu Mare, maiorul Ioan Ioniţă Sîrb a absolvit Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza" Bucureşti, Facultatea de ingineri-pompieri, în anul 1997. După absolvire a fost repartizat la Grupul de pompieri al judeţului Maramureş. Este căsătorit şi are doi copii. Din anul 2008 şi până în prezent, maiorul Sîrb a îndeplinit funcţia de prim adjunct al inspectorului şef la ISU „Gheorghe Pop de Băseşti" al judeţului Maramureş, iar anterior acestei date a ocupat funcţii de comandă în sistemul managementului situaţiilor de urgenţă. Nu este de trecut cu vederea faptul că noul inspector şef adjunct al ISU „Dobrogea" este Vlăduţ Ion, şeful Centrului Operaţional al inspectoratului.

Fără conturi, fără datorii

Conform declaraţiei de avere, document completat pe data de 8 aprilie 2011, noul şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea", deţine din anul 2006 împreună cu soţia un teren intravilan în Baia Mare, judeţul Maramureş, în suprafaţă de 275 de metri pătraţi, precum şi o casă de locuit, din 2008, în suprafaţă de 175 de metri pătraţi. În ceea ce priveşte bunurile mobile, maiorul Ioan Ioniţă Sîrb conduce, cel puţin potrivit declaraţiei de avere, un autoturism marca Seat, model Leon, fabricat în 2006 şi achiziţionat prin cumpărare în 2007. Fără bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă, de cult, colecţii de artă, numismatică, ori obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal, cu valoare însumată mai mare de 5.000 de euro, noul inspector şef al ISU „Dobrogea" nu a înstrăinat, în ultimele 12 luni, bunuri mobile ori imobile cu valoare mai mare 3.000 de euro. Ioan Ioniţă Sîrb nu are conturi, depozite bancare, plasamente, investiţii directe ori împrumuturi acordate, cu valoare de piaţă însumată a tuturor acestora mai mare de 5.000 de euro şi nici alte active producătoare de venituri nete, care însumate depăşesc echivalentul a 5.000 de euro pe an, situaţia fiind valabilă şi în ceea ce priveşte alte active producătoare de venituri nete, care însumate depăşesc echivalentul a 5.000 de euro pe an.

Câştigător la concurs Vodafone

Fără datorii, inspectorul şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea" nu are în posesie nici cadouri, servicii ori avantaje primite gratuit sau subvenţionate de valoarea de piaţă din partea unor persoane, organizaţii, societăţi comerciale, regii autonome, companii/societăţi naţionale sau instituţii publice româneşti sau străine, inclusiv burse, credite, garanţii, decontări de cheltuieli, altele decât cele ale angajatorului, a căror valoare individuală depăşeşte 500 de euro.În ceea ce priveşte venitul anual din salariu, maiorul Ioan Ioniţă Sîrb a declarat că a câştigat de la ISU Maramureş 39.429 de lei, în timp ce soţia sa a adus în casă 27.000 de lei. Foarte interesat, noul şef al inspectoratului de la malul mării, maiorul Sîrb, a fost desemnat câştigătorul unui concurs organizat de Vodafone România în urma căruia a primit 34.783 de lei. „Este vorba despre un concurs prin SMS-uri şi am fost declarat câştigător", ne-a precizat fostul adjunct al ISU Maramureş.

Interesele...

Cunoscând prevederile articolului 292 din Codul penal privind falsul în declaraţii, Ioan Ioniţă Sîrb a declarat pe propria răspundere că nu este asociat sau acţionar la societăţi comerciale, companii/societăţi naţionale şi nici membru în asociaţii, fundaţii sau alte organizaţii neguvernamentale. În ceea ce priveşte calitatea de membru în cadrul asociaţilor profesionale şi/sau sindicale, şeful interimar al ISU „Dobrogea" face parte din Asociaţia Curaj şi Devotament a cadrelor de la ISU Maramureş, din Asociaţia Sportivă a Pompierilor din România, filiala Maramureş, IPA - regiunea 4 Maramureş şi Asociaţia Generală a Inginerilor din România.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii