Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:42 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constantin Dancu „Cei care fac obiectul anchetei sunt agenti. Nici un ofiter"

ro

25 Jun, 2009 15:12 2638 Marime text
sef_spr.jpg„S-au făcut mai multe anchete interne cu privire la aceste activităţi", a declarat, la Realitatea TV, Cristian Dancu, şeful Poliţiei Rutiere Constanţa. Comisarul-şef a asigurat, însă, că activitatea Poliţiei Rutiere Constanţa nu este afectată, în acest moment, de desfăşurarea anchelor.

Potrivit lui Dancu, cei care fac obiectul acestei activităţi sunt agenţi, nu şi ofiţeri. Mai mult, "un agent nu poate decât să facă respectivele constatări în stradă. Dosarul se soluţionează după aceea, de către lucrători desemnaţi", potrivit explicaţiilor date de Cristian Dancu.

"Interesul este al tuturor, şi anume să curăţăm sistemul de astfel de practici", a completat comisarul-şef, asigurând, totodată, că "toate informaţiile pe care le primim sunt verificate

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • SPAGARII SI SPAGOVENII 26 Jun, 2009 11:10 Doamne te rog mult sa aimila si sa starpesti toate otrepele ce au luat spaga si au distrus Romania! Starpeste-i Doamne pe ei pana la al 7-le neam! Politicieni,ministeriabili,primari,securisti, militieni,din orice servicii si ministere sau administratii publice ar fi! Da-le Doamne curaj celor corecti sa ii demaste! Te rog Doamne fa curat in Romania asta odata ca ne-am saturat, ne-au distrus si vandut tara iar acum distrug si sufletele tinerilor! Fa curat si in biserici ca si de spagoveni ne-am saturat!
  • kriss 25 Jun, 2009 15:36 pai ce ofiterii sunt prosti sa iasa la inaintare,de obcei isi fac treaba cu astia mici adica subofiteri,adica vezi doamne ce mandru e ca nu a fost nici un ofiter,dar ce naiba ca e ancetata jumate din politie,ce mandrie sa mai ai.