Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:45 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Care sunt magistraţii care conduc Constanţa

ro

03 Sep, 2010 01:19 4149 Marime text
cap_5.jpgConsiliul Superior al Magistraturii a făcut publice listele cu magistraţii - judecători şi procurori- care ocupă funcţii de conducere la nivelul instanţelor şi parchetelor din Constanţa.

Schema de conducere a Curţii de Apel Constanţa este completă, preşedintele instanţei fiind judecătorulNicolae Stanciu, iar vicepreşedinte - magistratul Adriana Ispas. Judecătorul Mihaela Popoacă este preşedintele Secţiei civile, în timp cemagistratul Zoiţa Frangu este preşedintele Secţiei penale, iar funcţiade preşedinte al Secţiei comerciale şi de contencios administrativ şi fiscal este ocupată de magistratul Georgiana Pulbere. Preşedintele Tribunalului Constanţa este Vasile Cosac Cărbune, vicepreşedinţii sunt judecătoriiTeodor Gheorghe şi Anca Jeanina Niţă, iar preşedinţi de secţii sunt magistraţii Mihaela Cristina Mocanu, pentru Secţia civilă, Cornelia Dumitra, la cea penală, Adrian Oprea - Secţia comercială şi de contenciosadministrativ şi fiscal şi Luminiţa Dan, pentru Secţia maritimă şi fluvială. La Judecătoria Constanţa, preşedinte este magistratul Mihail Stănescu Sas, vicepreşedinte este Mihaela Cristina Grădinariu, iar preşedintele Secţiei penale este Mihaela Lavinia Cîrciumaru, postul de preşedinte al Secţiei civile fiindvacant. În ceea ce priveşte Parchetul Curţii de Apel Constanţa, procurorgeneral este Camelia Elena Grecu, iar adjuncţi sunt magistraţii Ioana Ursache şi Alexandru Gigel Marian. Posturile de procurori şefi desecţii sunt vacante toate. Vacantă este şi funcţia de prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, în timp ce prim-procuror adjunct al acestui parchet este Valentina Boboc. Magistratul LauraBelu ocupă funcţia de procuror-şef al Secţiei urmărire penală, Corina Mihaela Scăeţeanu este procuror-şef la Secţia maritimă şi fluvială, iar Camelia Manuela Vutcovici este procuror-şef la Secţia judiciară. Prim-procuror al Parchetului Judecătoriei Constanţa este magistratul Gigi Valentin Ştefan, iar prim-procuror adjunct este Mihaela Mergeane, funcţia de procuror-şef al Secţiei maritime şi fluviale fiind vacantă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • justice 03 Sep, 2010 09:16 rusine -mafia pdl conduce prin cristian deliorga de la csm care ilegal mai vrea un mandat e omul de casa al lui traian basescu care a semnat decretul de numire ca procuror al lui teodor nita avocata al mafiei lua milioane de euro si a scos cu judecator epure criminalii inei familii din mangalia iar fetita de 8 ani amlia ucisa ingropata de vie-nita a fost dat afara de 2 ori disciplinar din magistratura ca procuror si judecator -ce zic magistratii cinstiti cei tineri care nu au bani sau pile? la numit pe cristian ene avocatul lui traian basescu in cons adm al fruvimed -sotia anca nita data afra din magistratura reprimita la macin si hirsova e vicepresd trib cta-sa vedeti interlopii care iau spagile...ce ziceti de ars....e ? ce fac dga sri dna 0962? iau spaga si tac tene vrea sa iasa la pensie sa nu deranjeze mafia ratavoi si dinut fac umbra degeaba secareanu e al lui deliorga si palaz -deliorga e unchiul lui palaz sa aveti soarta fetitei ucise de vie amalia -nicoleta colasiz ili a ucis un copil de 2 ani cu audi q7 e libera se sustrag acte din dosar spagi mari rodica onofrei si gigi caratas au rupt bancile cu credite cu acte false ...a ivascu e asociata in firme cu basescu mafia pdl si psd