Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:26 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arestat în dosarul „Raim" Alberto Mustafa cere liberarea din arest

ro

22 Dec, 2011 00:00 3360 Marime text
Alberto Mustafa, de 19 ani, din Mangalia, arestat preventiv alături de alte nouă persoane în dosarul „Raim", solicită instanţei de judecată liberarea sub control judiciar. De altfel, tânărul mangaliot a primit, recent, de la Consiliul Judeţean Constanţa suma aproximativă de 25.000 de euro pentru a se opera. Tot ieri, magistraţii Judecătoriei Mangalia au analizat şi cererea de liberare formulată de Raim Iuzeir, de 36 de ani, din Mangalia, reţinut în acelaşi dosar.

Pe data de 19 decembrie, pe rolul Judecătoriei Mangalia a fost înregistrat dosarul cu numărul unic 4626/254/2011, având ca obiect „cerere de liberare provizorie sub control judiciar", cauză în care Alberto Mustafa a avut calitatea de inculpat. Alberto Mustafa a fost reţinut, alături de alţi opt indivizi printre care se numără şi Raim Iuzeir, de 36 de ani, din Mangalia, în deja celebrul dosar „Raim". Astfel, dacă în sarcina lui Alberto Mustafa s-au reţinut presupuse săvârşiri a infracţiunilor de lovire sau alte violenţe (două fapte), ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice (trei fapte), asocierea pentru săvârşirea de infracţiuni, ameninţare şi încercarea de a determina mărturia mincinoasă, Raim Iuzeir este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, asociere pentru săvârşirea de infracţiuni şi încercarea de a determina mărturia mincinoasă. Reamintim că în urma percheziţiilor de zilele trecute de la Mangalia în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Poliţiei Constanţa au ajuns: Robert Dumitru Ţibuleac, Şenol Mustafa, Alberto Mustafa, Bogdan Claudiu Lucachi, Florin Martac, Dumitru Albotă, Vasile Dumitru, Irina Ignat şi Raim Iuzeir. Cei nouă sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni, loviri şi alte violenţe, distrugeri, ameninţări.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Mirela 16 Jan, 2012 10:40 Ar trebui eliberat Alberto , pe caz de boala , pentru ca nu merita asa ceva chiar nu are rost sa stea copilu ala inchis degeaba acolo ;) in plus ca el are si control in Turcia si astia nu inteleg deloc cat de grava este boala lui si cat de repede se poate agrava !!! Sa se faca dreptateee !!