Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:49 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident pe Autostrada Soarelui

ro

01 Aug, 2009 18:16 2781 Marime text

auto_soarelui.jpgCirculaţia pe Autostrada Soarelui a fost deviată spre Hârşova în urma unui accident care a avut loc, vineri seară, la kilometrul 157, pe sensul spre Constanţa şi în care au fost implicate patru maşini.

Din primele informaţii, în accident au fost implicate patru maşini, fiind anunţate două victime. În urma accidentului, maşinile care se îndreaptau spre litoral, pe Autostrada Soarelui, au fost deviate, de la kilometrul 143, pe ruta Hârşova - Constanţa. Circulaţia în zona producerii accidentului a fost restricţionată pe o bandă, până la finalizarea cercetărilor. Maşinile implicate în accident au fost scoase în afara drumului.Potrivit unor martori, printre maşinile implicate în accident s-au numărat un microbuz şi o Dacie. Accesul ambulanţelor spre locul accidentului a fost îngreunat din cauza unui convoi care transporta un yacht.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 02 Aug, 2009 13:49 PROPUNETI sa se construiasca un POD DE CALE FERATA peste DUNARE ,langa podul rutier de la Giurgeni-Vadu-Oii. Sunt sigura ca ar fi o investitie mai mult decat buna din,toate punctele de vedere.
  • surmelis argentina pusa 02 Aug, 2009 13:40 Yacht-ul nu putea fi transportat si pe calea ferata ? Am auzit ca si tir-urile se pot transporta mai usor si mai in siguranta pe calea ferata ?