Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:43 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pleaca primarul sau nu?

ro

28 Nov, 2009 02:00 1432 Marime text
claudia_candet_1.jpgDe două zile sunt sufocată de informaţia pe care primarul Mazăre a făcut-o publică, referitor la eventuala sa plecare de la primărie, dacă, din nou, iese preşedinte Traian Băsescu.

Orice ziar deschideai, pe orice site te uitai, peste tot scria despre Mazăre, „căzut victimă a sistemului", cum nu poate face el treabă cu Băsescu la Bucureşti şi cum îşi face el bagajele şi se mută în Brazilia, imediat cum află că Băsescu îi este din nou şef. Lasă primăria, afacerile, maşinile şi se mută cu totul în Brazilia. Sincer, nu cred că Mazăre, la orgoliul nemăsurat pe care îl are, uneori îndreptăţit, alteori nu, va pleca având „coada între picioare" şi îi va oferi bucata de ciolan care a mai rămas în primărie. Spune că nu s-a născut primar şi că nici nu vrea să îmbătrânească, la fel ca şi Iliescu, în politică, dar i-ar conveni mai mult poziţia pe care o deţine acum, în detrimentul imaginii unui primar de oraş la malul mării, plecat, poate cu surle şi trâmbiţe, pentru că nu se poate înţelege cu şeful statului. În realitate însă, ideea transmisă de primar sună a ameninţare, adică ori îl votaţi pe Geoană şi rămân în primărie, ori puneţi ştampila pe Băsescu şi-am plecat. Mai mult decât ameninţare, amendamentul dat de Mazăre nu poate decât să îi facă pe cei care vor merge la vot peste o săptămână să fie cu adevărat decişi şi să acorde votul exact cui trebuie. După apariţia de ieri a materialelor din presă, s-au găsit suficient de multe persoane care au comentat vizavi de atitudinea primarului, care le-a întărit ideea că gestul de a-l vota pe Băsescu este unul bun, dacă în felul acesta pot scăpa şi de primar. Spun asta fără a părea tendenţioasă, cu atât mai mult cu cât respectivele comentarii se regăsesc pe site-ul cotidianului unde Mazăre este privit de undeva de sus, de pe un piedestal, ca un exemplu de viaţă. Comentarii care - în majoritate - reflectă părerea electoratului. A celui care a votat împotriva sa la alegerile locale, a celor care nu au ieşit la vot la 1 iunie anul trecut ori a celor cărora Mazăre le-a înşelat aşteptările într-un an şi jumătate de la câştigarea celui de-al treilea mandat de primar.

Nu mai avem decât o săptămână şi vedem cât de parolist este edilul constănţean, pleacă sau rămâne să-l înfrunte pe Băsescu?

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 29 Nov, 2009 10:41 Primarul RADU MAZARE are de infruntat partidul sau si aliatii TRASEISTI,hoti, mincinosi si ipocriti. Liberalii si-au schimbat "blanita" prin persoana lui CRIN ANTONESCU ,dar NARAVUL, BA.
  • dany 28 Nov, 2009 19:50 daca pl primarul,nu-i nimic.candidez eu.sunt din constanta.votati-ma.
  • surmelis argentina pusa 28 Nov, 2009 14:45 PRIMARUL orasului HARSOVA de Constanta, TUDOR NADRAG, trebuie sa plece cu toata clica de SARLATANI din CONSILIUL LOCAL printre care se afla si LIBERALUL NEO-LEGIONAR, IONEL CHIRITA. ESCROCHERIILE SE PLATESC CU DOBANDA.
  • surmelis argentina pusa 28 Nov, 2009 12:48 De plecat ar trebui sa plece primarul TUDOR NADRAG din orasul HARSOVA de Constanta impreuna cu toti CONSILIERII LOCALI,deoare nu au inaintat un proiect la MINISTERUL DEZVOLTARII REGIONALE , care se refera la INFIINTAREA unui CAMIN DE COPII SCOLARI,din moment ce EXISTA o cladire ce poate fi folosita cu succes in acesasta privinta. De ce la CUMPANA de CONSTANTA se poate face un CAMPUS intreg,iar in orasul Harsova nu se poate face nici macar un CAMIN DE COPII SCOLARI ??? Ba mai mult cei mentionati mai sus ,au aranjat ca marea majoritate a copiilor care au parinti plecati la munca in strainatate SA FIE TRIMISI LA PARINTII LOR IN STRAINATATE , doar pentru a scapa EI de MUNCA si DERANJ.