Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:52 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un semnal pentru primarul Constanţei Chiru şi Palaz vor să demonstreze că Mazăre este vulnerabil (galerie foto)

ro

02 Sep, 2011 00:00 3309 Marime text

cap_1.jpgChristian Gigi Chiru, preşedintele organizaţiei judeţene a Partidului Democrat Liberal, s-a dus ieri la Primărie pentru a cere demisia lui Radu Mazăre.

După ce în urmă cu ceva vreme a solicitat primarului să-şi dea „demisia de onoare", Chiru şi-a dus clepsidra la Casa Albă pentru a-i arăta edilului în funcţie că i s-a scurs timpul şi pentru a-l anunţa că demarează campania de semnături în vederea organizării unui referendum pentru demiterea primarului. Numai că Mazăre nu era la birou, iar funcţionarele Primăriei nu i-au permis lui Chiru să treacă de uşa de la intrare. I-au solicitat să facă o cerere de audienţă şi să aştepte un răspuns. „Eu o să am răbdare până în 2012 şi o să urc acolo să le cunosc pe doamnele care m-au refuzat. Haideţi să mergem", a spus Chiru şi a plecat.

A vorbit presei despre iresponsabilitatea administraţiei publice locale, despre dezinteresul acesteia în accesarea de fonduri europene, despre Cazinoul care tocmai a fost transmis în administrarea MDRT pentru a fi reabilitat, dar şi despre beţia de putere a lui Mazăre care şi-a permis „să transforme oraşul în propria-i moşie, iar bugetul local în propria-i vacă de muls".

 Chiru_-_Gigi_Chiru_2.jpg

„Primarul nu este la Primărie, este obişnuit să chiulească. Sunt sigur că este pe plajă, bineînţeles, se dă cu zmeul. Ne-am obişnuit cu felul în care înţelege să fie prezent la locul de muncă. Vara este pe plaja din România, iar iarna este pe plaja din Brazilia. (...) Caracterul de saltimbanc al primarului nu îi permite acestuia să-şi asume responsabilitatea problemelor cu care se confruntă comunitatea. Ştiu că dumnealui este obişnuit să paseze responsabilitatea rezolvării problemelor în curtea altuia", a spus Chiru cu câteva minute înainte de a fi primul care a semnat lista pentru organizarea referendumului pentru demiterea lui Mazăre. Cea de-a doua semnătură a aparţinut prefectului Claudiu-Iorga Palaz, care a adus aminte că, la un moment dat, Mazăre a promis că va pleca din Constanţa: „Mi se pare un lucru bun. Nu mă aşteptam ca Mazăre să se ţină de cuvânt când a promis că pleacă din Constanţa. Aşa cum nu mă aştept din partea lui Constantinescu, care a spus că dacă se face dovada că certificatele de urbanism trebuiau semnate de către dumnealui şi îi arăt eu ce trebuie făcut, i-am arătat acest lucru, s-a conformat şi a făcut ce i-am zis şi a semnat certificate pentru autorizaţii, dar este tot în funcţie. Referitor la onoare, puţin mai greu la administraţia locală".

Totuşi, mai trebuie spus ceva: dacă se vor strânge 70.000 de semnături, aşa cum a promis Chiru, asta înseamnă că sunt tot atâţia nemulţumiţi. Şi că la votul de anul viitor va fi o problemă pentru Mazăre.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Cristian 07 Sep, 2011 15:49 Sunt un student din Constanta care urmeaza sa fie evacuat din casa. Mama mea a fost la primarul Radu Mazare ptr a ne acorda un ajutor in ceea ce priveste o locuinta. A inceput sa tipe si sa se comporte ca un om anormal (nebun), nici nu a vrut sa asculte trimitand-o pe mama mea la Basescu ca el a dat legea. Asta este ajutorul pe care il da Radu Mazare cetatenilor nascuti in Constanta, el face pe bunul samaritean cu tiganii carora le da rechizite, ajutor in bani de la asa-zisul miliardar egiptean. Aceasta este mita electorala a PSD-ului, cetateni ai Constantei nu va lasati indusi in eroare de acest mascarici si nu-l votati, pentru ca un asemenea om care o vara intreaga nici nu a fost prezent la Primarie, nu merita sa fie votat. In loc sa-i trimita pe tigani la munca, el le da pomeni electorale ca sa faca cat mai multi copii si sa cerseasca. In curand, in loc de limba romana in Constanta, se va vorbi limba turca. Tiganii au toate drepturile in Constanta stau fara sa plateasca apa pe care si-o iau de la cismelele pe care Mazare le-a facut amplasat in oras, curent electric nu platesc ci il fura la fel si cablul de televiziune prin diferite mish-mashuri, iar noi prostii de romani platim la impozite la stat ca sa-i crestem bine pe viitorul neam de tigani care o sa ne sape groapa. Treziti-va, romanii pana nu este prea tarziu si nu-l mai votati pe derbedeul asta de Radu Mazare. Si nu mai accetati faradelegile oricare ar fi acestea, lupati impotriva lor prin orice mijloace posibile.
  • Cristian 07 Sep, 2011 15:47 Sunt un student din Constanta care urmeaza sa fie evacuat din casa. Mama mea a fost la primarul Radu Mazare ptr a ne acorda un ajutor in ceea ce priveste o locuinta. A inceput sa tipe si sa se comporte ca un om anormal (nebun), nici nu a vrut sa asculte trimitand-o pe mama mea la Basescu ca el a dat legea. Asta este ajutorul pe care il da Radu Mazare cetatenilor nascuti in Constanta, el face pe bunul samaritean cu tiganii carora le da rechizite, ajutor in bani de la asa-zisul miliardar egiptean. Aceasta este mita electorala a PSD-ului, cetateni ai Constantei nu va lasati indusi in eroare de acest mascarici si nu-l votati, pentru ca un asemenea om care o vara intreaga nici nu a fost prezent la Primarie, nu merita sa fie votat. In loc sa-i trimita pe tigani la munca, el le da pomeni electorale ca sa faca cat mai multi copii si sa cerseasca. In curand, in loc de limba romana in Constanta, se va vorbi limba turca. Tiganii au toate drepturile in Constanta stau fara sa plateasca apa pe care si-o iau de la cismelele pe care Mazare le-a facut amplasat in oras, curent electric nu platesc ci il fura la fel si cablul de televiziune prin diferite mish-mashuri, iar noi prostii de romani platim la impozite la stat ca sa-i crestem bine pe viitorul neam de tigani care o sa ne sape groapa. Treziti-va, romanii pana nu este prea tarziu si nu-l mai votati pe derbedeul asta de Radu Mazare. Si nu mai accetati faradelegile oricare ar fi acestea, lupati impotriva lor prin orice mijloace posibile.
  • yyy 02 Sep, 2011 20:32 Pedelacii se avanta intr-un razboi care este pierdut din start. NICIODATA cei doi nimeni nu vor reusi sa il schimbe pe Mazare, adevaratul primar al orasului VOTAT de peste 65% din populatie. Apropo. Cati au votat Chiru, dar Palaz ??? Nimeni. Doua jeguri portocalii, viermi ce trebuiesc starpiti.
  • e ok Chiru 02 Sep, 2011 09:57 BRAVOOOO....buna initiativa, felicitari viitorului primar Chiru
  • europeanu 02 Sep, 2011 09:34 Nu se ajunge la nici un rezultat daca hotul de mazare si porcul spondilozat nu vor fi judecati.Din pacate justitia este aproape inexistenta.Iar ceea ce a ramas din ea e corupta ,bolnava si aservita banditilor.Sa nu uitati fratilor !!! Locul hotilor e la Poarta Alba !!!
  • In 2012 Chiru o sa fie primar 01 Sep, 2011 23:08 Imi place Chiru, are un atac logic la Mazare