Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:41 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pe blogul lui Radu Mazare „Cand parasesti Constanta?"

ro

27 Jan, 2010 01:03 3272 Marime text
deschidere_editie.jpgNu e doar o simplă întâmplare că cei care îi vizitează blogul edilului constănţean, Radu Mazăre, îi lasă acestuia mesaje prin care îi critică acţiunile şi ceea ce face sau ar trebui să facă pentru Constanţa.

Dacă zilele trecute prezentam nemulţumirea unui tânăr constănţean care îşi vărsa indignarea pe blog-ul primarului, cu privire la obligativitatea achitării unui avans de minimum 20% din preţul locuinţei, în urmă cu câteva zile un altul - „senzi" - îl întreabă retoric pe edil când are de gând să părăsească Constanţa. Tot acesta, după câte relatează „un român care lucrează în străinătate de 12 ani" îi comunică edilului că a vizionat „pe youtube viaţa de lux pe care o trăieşti acolo". „Eu lucrez de 12 ani în străinătate să-mi încropesc un business în ţara mea şi tu duci o viaţă de lux în ţara mea. RUSINE!", se arată indignat „simpatizantul lui Mazăre".
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • fara nume 22 Dec, 2010 21:42 domnule mazare nu te mai lauda si nu mai minti oameni ca ajuti tineri cu casa de unde sati deie tie 30 de mii de euro an aproximativ 9 luni de zile
  • hristescu petronela 27 Jan, 2010 18:05 sunt oameni care se gindesc din ce in ce mai des sa termine cu viata asta de nimic pe care o traim in rominia ,unde cei sus pusi rid de noi,cu o rata a somajului atit de mare ei vor sa ne invete sa mincam sanatos??????????.dar avem ce minca? noi nu avem ce le da copiilor sa manince si ne bucuram cind mai trece o zi cu bine fara sa clacam in fata neajunsurilor.ei rid de noi.Eu stau cu chiriede de14 ani am depus dosare pentru asa zisul program pe care DNL RADU MAZARE la iceput dar nu cred ca o sal termine,am primit o repartitie pt anul 20015 cu conditia sa am bani de avans ,pai de unde DNL MAZARE? Cind eu nu muncesc cu forme legale desi mnucesc la un restaurant de renume din constanta,cind au pile si nu le e frica sa ne tina la negru.VA INTREB CE BANCA IMI ACORDA UN CREDIT IN ACESTE CONDITI??Voi le permiteti asta ,ca de cine vine sa faca mese intinse la sus numitul restarant? PRIMARIA . Rusine sa va fie ca veniti dar nu va itereseaza cine va da sa mincati....
  • Ioan 27 Jan, 2010 16:46 ,,Cat de greoi se misca drumetul cu aripe! Frumos candva, acuma ce slut e si plapand! Unu-i loveste pliscul cu gatul unei pipe Si altul fara mila il stramba schiopatand" (Charles Baudelaire: Albatrosul) Radule, nu baga in seama marinarii ce prind albatrosii!.