Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:12 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mama tinerei din Mangalia ucise de taximetrist „Fata mea l-a iubit pe nemernicul care i-a luat viata" (galerie foto)

ro

06 May, 2010 03:00 5001 Marime text

deschidere.jpgUn teanc de fotografii, cu instantanee în care Mihaela Cristina Tolea, fericită, poza în diferite localităţi din ţară şi din străinătate, alături de Ismail Givan, un bărbat cu şase ani mai matur.

O mamă înlăcrimată, încremenită de durere, care, timp de opt ani, a fost nevoită, spune ea, să suporte ieşirile celui ce a luat viaţa fiicei ei. Acum ne arată poze cu cei doi, parcă pentru a dovedi tuturor că între cei doi a fost o poveste de dragoste percepută astfel cel puţin de tânăra care, la începutul relaţiei, avea 24 de ani.

Mai mult decât moartea fetei, o dor acum declaraţiile „prietenilor" taximetristului, care au ieşit public cu invective precum „zdreanţă" sau „prostituată". „Spun că el este cel mai bun şi mai cuminte dintre oameni şi că Mihaela era o zdreanţă, o prostituată", ne povesteşte, cu amar, mama fetei. „Opt ani a trăit numai ea ştie cum. Nu ştiu nici acum de ce i-a picat cu tronc omul ăsta. Eu abia acum doi ani am aflat că are familie, iar rudele mele de aici, din Mangalia, au aflat de la televizor acest lucru. I-am spus să îl lase, dar îl iubea prea mult. În toţi anii aceştia a suferit mult, scandalurile se ţineau lanţ, dar biata de ea nu a vrut niciodată să chem poliţia, nu m-a lăsat. Acum îmi pare rău că nu am făcut-o, poate nu se mai ajungea aici", oftează mama tinerei ucise.

fata_mangalia.jpgRudele victimei: „Avea 16 lovituri de cuţit pe spate"

S-a speculat că fata, Mihaela, i-ar fi cerut lui Givan Ismail, ucigaşul ei, să îşi părăsească familia - soţia şi cei doi copii - ameninţând că le va spune despre existenţa ei. „Scandalul a pornit de la faptul că fata i-a spus să o lase în pace, iar el nu a vrut. Fata l-a ameninţat că îl spune nevestei lui. El a venit încoace, la Mangalia. Când a intrat în casă, s-a repezit la ea să o oprească să nu dea telefon. Eu i-am spus că acum chiar o să chem poliţia, dacă dă în ea", îşi aminteşte mama fetei.

Ea ne-a mai spus că, în decursul anilor, a mai surprins discuţii în care bărbatul o ameninţa pe Mihaela că o omoară: „Ascultam la telefon cum o ameninţa şi ea nu m-a lăsat să îl reclam niciodată la poliţie", ne declară amar femeia.

Rudele mai spun că fata a fost, probabil, luată cu forţa de acasă de Givan Ismail, pentru că îşi lăsase în casă telefonul „cu care şi la baie se ducea". „Era slăbuţă, era uşor de luat pe sus. Cât despre faptul că ea a sărit la bătaie, aşa cum s-a spus, gândiţi-vă cum putea ea, cu treizeci de kilograme, să îl bată pe omul acela", ne-au declarat şi rudele fetei. „Dacă a fost la uşa lui, de ce nu a bătut-o acolo. Şi de ce a avut cuţitul la el în momentul în care a luat-o pe fată de acasă, în miezul nopţii. 16 lovituri am numărat numai pe spatele ei, avea faţa de nerecunoscut, biata de ea. La cât era de slabă, mă mir că nu i s-a rupt cuţitul nemernicului", ne mai spune o rudă venită la priveghiul fetei din Mangalia.

Mihaela va fi înmormântată astăzi, în jurul prânzului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ali asan 06 May, 2010 21:49 Pacat ce s-a intamplat! Dumnezeu s-o odiihnesca in pace!
  • Cat 06 May, 2010 10:18 Turc tigan prost, gelos, posesiv, agresiv...mai vreti !? Un nenorocit care merita puscarie pe viata! Pe ea Dzeu sa o ierte.
  • Cat 06 May, 2010 10:10 Turc- tigan, li s-a dus vestea ca sunt gelosi si posesivi. El nu vroia sa piarda femeia cu care a stat atatia ani si nici pe aia de acasa cu care avea copii, si in caruta si in teleguta, asa se simtea el mai viril cred, animalul.Sa dea Dzeu sa stea in puscarie pana ii putrezesc oasele!Dzeu sa o ierte pe ea.
  • constanteanul.info 06 May, 2010 09:07 pacat de ce s-a intamplat...