Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:52 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două zile de chef pentru Traian Băsescu şi colegii săi de facultate

ro

23 Aug, 2011 01:20 3846 Marime text
Basescu_Traian_Basescu_53.jpgPreşedintele României, Traian Băsescu participă, şi în acest an, la întâlnirea cu foştii săi colegi, cu ocazia împlinirii a 35 de ani de la încheierea studiilor, la Academia Navală Mircea cel Bătrân, secţia civilă. Sâmbătă, pe 27 august, are loc întâlnirea la sediul Academiei, iar seara, oaspeţii sunt invitaţi la petrecerea pe care şeful statului o dă, an de an, la vila de protocol de la Neptun. La întâlnirea de sâmbătă participă cei 71 de „supravieţuitori" ai promoţiei 1976 a Facultăţii de Marină Civilă, specializarea Navigaţie şi Transport Maritim. Între timp, 37 dintre foştii colegi ai preşedintelui au decedat.

Basescu_Traian_Basescu_19.jpgDuminică, absolvenţii de la Marină Civilă se întâlnesc şi cu promoţia 1976 a secţiei de Marină Militară. Reuniunea are loc de la ora 13.00, la Baza nautică a Academiei Mircea cel Bătrân. O parte dintre colegii preşedintelui sunt la rândul lor persoane publice pe plan local. Printre ei îi reamintim pe Paul Brânză, actualul şef al Autorităţii Navale Române, Constantin Şuteu, şeful Agenţiei Romtrans, Ion Jercan, fost şef al Direcţiei Transporturi Navale sau Gheorghe Sariciu, director la „Agigea Pilot" . După ce au renunţat la navigaţie, o mare parte dintre absolvenţii promoţiei 1976 au devenit consultanţi în cadrul CERONAV. Dintre absolvenţii secţiei militare a Academiei, secţia militară care vor fi prezenţi duminică la întâlnirea cu şeful statului îi reamintim pe Dorin Dănilă, fost şef al Statului Major al Forţelor Navale, dar şi pe Mircea Ruşmănică, fost şef al Comandamentului Flotei Maritime.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • sa nu-l uitati pe calin 24 Aug, 2011 08:55 sa nu-l uitati pe calin andreescu,sotul doamnei inspector general,care va trebui sa castige iar bunavointza lui Zeus pentru un nou mandat,in care sa calareasca ea cu zait si purcarea spagile din isj.