Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:54 03 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Copiii de la Târguşor se vor întâlni cu Moş Crăciun, reni şi zâne

ro

19 Dec, 2012 02:17 1713 Marime text
Targusor_Dumitru_Dragu.jpgCopiii de la Târguşor vor avea parte de o dublă surpriză. Ei îl vor întâlni vineri, 21 decembrie, pe Moş Crăciun dar vor avea ocazia să se întâlnească şi cu personaje din poveştile preferate.

Primarul Dumitru Dragu susţine că special pentru cei 223 de copii din comună a invitat o trupă de teatru să susţină un spectacol de o oră şi jumătate, spectacol de la care nu vor lipsi Moş Crăciun, renii, zânele şi alte mult îndrăgite personaje de poveste.

Deşi este criză financiară, se anunţă sărbători bogate pentru copii. Vineri, Moş Crăciun va împărţi copiilor daruri de la Primărie, sponsori şi Consiliul Judeţean Constanţa. „Într-o perioadă marcată de sărăcie, măcar copiii să zâmbească şi să se bucure", a subliniat primarul Dumitru Dragu.

De asemenea, 80 de persoane nevoiaşe vor avea parte de atenţia cuvenită urmând a primi zilele acestea daruri de la sponsori.

Evenimente în premieră de Bobotează

În data de 6 ianuarie, în ziua praznicului Bobotezei, primarul Dumitru Dragu şi-a propus pentru prima dată organizarea de evenimente devenite tradiţie în alte localităţi. „Oamenii din Târguşor participă de Bobotează la evenimentele organizate la Mihail Kogălniceanu sau la Nicolae Bălcescu, de aceea ne-am propus ca anul viitor să le facem o surpriză şi să-i invităm să sărbătorească Boboteaza acasă", a afirmat primarul. Dumitru Dragu susţine că localnicii vor fi invitaţi la o agapă frăţească, în aceeaşi zi urmând a fi organizate concursuri cu tematici diferite precum cel mai frumos sau cel mai iute animal. Primarul se aşteaptă ca la aceste festivităţi să participe peste 300 de oameni.

Ajutor de la Consiliul Judeţean

Şeful autorităţii locale de la Târguşor, Dumitru Dragu, a investit de curând suma de 50.000 de lei pentru contorizarea gospodăriilor, dar şi pentru punerea în funcţiune a staţiei de pompare de la Gura Doborgei, devastată în urmă cu doi ani de hoţi. Primarul a explicat că era necesară reabilitarea staţiei de pompare din Gura Dobrogei întrucât puţul de aici a fost închis din cauza apei acestui izvor, care era îndoielnică din punct de vedere calitativ. Primarul declară că după câteva luni de aşteptare, Consiliul Judeţean a decis să-l ajute, decontându-i lucrările efectuate pentru contorizarea gospodăriilor şi pentru staţia de pompare, acordându-i astfel suma de 50.000 lei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii