Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:18 13 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spații verzi și parcare nouă în Constanța. Iată zona (FOTO)

ro

03 Jun, 2024 16:32 1065 Marime text

Un teren teren neîngrijit de mai bine de 35 de ani situat pe strada Viforului, în apropierea Spitalului Clinic Căi Ferate Constanța, a fost redat comunității prin crearea a două zone, una dedicată parcării mașinilor iar cealaltă dedicată spațiilor verzi. Prin această investiție s-a urmărit eficientizarea spațiului urban.

Un accent deosebit s-a pus pe realizarea de noi spații verzi. Au fost amenajate spații verzi pe o suprafață de 75 mp, zona a fost îmbogătiță cu arbuști ornamentali din speciile photinia și liliac, transmite Primăria Municipiului Constanța prin intermediul unui comunicat oficial. 

De asemenea, pe strada Viforului a fost construită o nouă parcarea destinată riveranilor. Pe acest amplasament au fost realizate lucrări de refacere a suprafețelor, terenul a fost stabilizat prin așternerea a două straturi de piatră. Suprafața carosabilă a fost asfaltată și au fost aplicate marcajele rutiere.


Potrivit sursei citate, au fost create 51 de noi locuri de parcare.

Alte spații pentru parcarea autovehiculelor sunt în curs de amenajare pe strada Viforului, în zona punctului termic, unde se execută lucrări de consolidare a infrastructurii terenului.


foto: Primăria Municipiului Constanța 


Citește și:

Primăria ConstanțaContinuă procesul de regenerare a terenurilor din zonele urbane (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii