Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:21 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cartierul Palazu Mare va avea, în totalitate, reţea de canalizare

ro

08 Jun, 2012 01:00 3236 Marime text
Raja-FelixStroe.jpg„În total, compania noastră face lucrări de reabilitare şi extindere, din fonduri provenite pe acest POS de Mediu, în valoare de 271 de milioane de euro"

SC RAJA SA a început, în urmă cu 45 de zile, lucrările la proiectul de extindere şi reabilitare a reţelei de apă şi canalizare din cartierul Palazu Mare.

Potrivit directorului SC RAJA SA, Felix Stroe, fondurile pentru lucrări vin printr-un Program Operaţional Sectorial de Mediu. „În total, compania noastră face lucrări de reabilitare şi extindere, din fonduri provenite pe acest POS de Mediu, în valoare de 271 de milioane de euro. RAJA cofinanţează cu 74 - 75 de milioane de euro", a declarat Stroe. Reţeaua de canalizare a cartierului Palazu Mare va fi extinsă cu peste 23 de km, iar 1.466 de gospodării individuale vor fi racordate la reţea. Reţeaua de apă va fi extinsă cu 9,8 km, iar pe 2 km va fi reabilitată.

Raja-Rajapalazu.jpgLucrarea, care va fi terminată la mijlocul anului viitor, „costă 16,5 milioane de lei, a început în urmă cu 45 de zile şi se va finaliza înainte de termenul limită, pentru că se lucrează în trei schimburi, zi şi noapte. Pentru o gospodărie individuală, branşamentul pentru apă şi canal costă 7 - 8 milioane de lei vechi".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii