Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:29 29 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vasile Câju, fost şef al pieţelor, o năşeşte pe Virginia Ştefănică?!

ro

26 Aug, 2010 00:00 4876 Marime text
caju_-_virginia_stefanica.jpgGura lumii spune că iniţial, şefa SPIT şi-ar fi dorit să-şi facă nunta pe o insulă grecească, însă costurile prea mari au făcut-o să se decidă să rămână pe tărâmurile natale

Umblă vorba prin târg că naşii tânărului cuplu Virginia Ştefănică (directoarea Serviciului Public de Impozite, Taxe şi alte Venituri ale Bugetului Local) - Sergiu Uzun vor fi Vasile Câju, mare afacerist şi fost şef al Pieţelor, împreună cu soţia.

Chiar dacă a negat, spunând că încă nu a primit nicio invitaţie oficială, însă a recunoscut că s-au purtat discuţii în acest sens, Câju a vorbit frumos despre viitoarea soţie a vărului său. Pentru că viitorul „domn Ştefănică“, tânărul Sergiu, este verişorul omului de afaceri. Cu o diferenţă de vârstă de 7 ani, Virginia şi Sergiu-Dorin îşi vor uni destinele pe 11 septembrie, în Eforie, în faţa Hotelului Europa. Vărul Vasile zice că ceremonia va avea loc „într-un cort elegant, pe plajă“, chiar dacă se auzise că nunta se va desfăşura pe pajiştea din apropierea hotelului lui George Copos. În orice caz, petrecerea se anunţă a fi una pe cinste, mai ales că mirele face parte dintr-o familie de aromâni, cunoscuţi pentru înclinaţia spre opulenţă. Şi, cum băiatul este la prima păţanie de acest gen (mireasa lui fiind la a doua căsătorie), nunta trebuie să fie fastuoasă. 

caju_-_vasile_caju___.jpg

11 septembrie, ziua cea mare

 Vasile Câju spune că şi neamul o place pe viitoarea doamnă Uzun, iar faptul că şefa Serviciului Public de Impozite, Taxe şi alte Venituri ale Bugetului Local este româncă şi nu... armâncă nu a reprezentat nicio problemă în neam. „Ce, mai suntem la 1900 să mai ţinem cont de chestiile astea? Dacă băiatul o iubeşte şi ei se înţeleg ce dacă este româncă? La noi nu se mai ţine cont de asta, aşa cum era înainte. Spre exemplu, dacă băiatul meu vrea mâine să se însoare cu o româncă sau cu o mexicancă, ce o să-i fac? Dacă fata este bună şi el o iubeşte asta este. Nu mai suntem în Evul Mediu. Cine mai ţine cont de asta şi nu îşi lasă copilul să se căsătorească cu cine vrea, îl reneagă practic“, crede Câju. În ciuda faptului că afaceristul a negat cumetria, surse apropiate tânărului cuplu spun că deja invitaţiile pentru nuntă au fost tipărite şi că la capitolul naşi este trecută familia Vasile Câju. Aşa cum spuneam, nunta Virginiei Ştefănică va avea loc pe 11 septembrie, la numai câteva zile după ce viitorul său soţ va împlini 29 de ani. Gura lumii spune că iniţial, şefa SPIT şi-ar fi dorit să-şi facă nunta pe o insulă grecească, însă costurile prea mari au făcut-o să se decidă să rămână pe tărâmurile natale. Se mai aude că familia Uzun s-a dus în peţit după viitoarea noră tocmai la părinţii ei, la Eforie, şi că toată lumea a fost foarte încântată de viitoarea nuntă, în ciuda faptului că mireasa are 36 de ani, iar viitorul cap de familie, numai 29 de ani. Virginia şi Sergiu-Dorin s-au cunoscut chiar la locul muncă, tânărul fiind, în trecut, angajat al Serviciului Public de Impozite, Taxe şi alte Venituri ale Bugetului Local.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii