Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:35 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Urmează surprize şi pentru pensionari Primarul Matei a pregătit pachete pentru copii

ro

06 Dec, 2010 02:06 1219 Marime text
cap_1.jpgCând vor intra astăzi în sălile de clasă, toţi copiii din Năvodari, începând de la grădiniţă şi până la ciclul gimnazial, vor vedea că Moş Nicolae nu i-a ratat anul acesta şi, chiar dacă nu au fost cuminţi, Moşul a făcut un compromis.

Navodari_Nicolae_Matei_54.jpgPentru că nu au vrut să treacă neobservată ziua primului moş darnic din an, autorităţile locale năvodărene au pregătit pachete cu dulciuri pentru 5.150 de copii din oraş. „Am făcut pachete inclusiv pentru copiii de la grădiniţa particulară. Important este să se bucure de cadouri şi de semnificaţia acestei zile. Deja le-am repartizat de ieri (n.r. sâmbătă), iar mâine (n.r. azi) când vor ajunge în sălile de curs vor avea parte de o mare surpriză", ne-a declarat primarul oraşului Năvodari, Nicolae Matei. De altfel, şi el fiind unul dintre sărbătoriţii acestei zile, spune că în fiecare zi primeşte cadou din partea năvodărenilor, în mod simbolic, prin faptul că i-au dat şansa de a ocupa funcţia de primar şi de a face lucruri bune pentru comunitate. „Chiar dacă închei anul cu 100 de miliarde de lei vechi mai puţin decât anul trecut, pentru anul acesta, tot ce mi-am propus am realizat", a mai spus edilul năvodărean.

În luna cadourilor, Primăria Năvodari va amenaja Orăşelul Copiilor în Parcul Central, iar la Casa de Cultură vor fi organizate mai multe evenimente-surpriză.

Nu doar copiii vor avea parte de surprize din partea primăriei ci şi pensionarii, care, în preajma Crăciunului, vor primi de la primărie pachete cu produse alimentare. „Un număr de 6.500 de pensionari din oraş, şi cei cu pensii mai mici, dar şi cei cu pensii mai mari, vor primi de la noi câte un pachet care va cuprinde printre altele un pui, zahăr, ulei, orez. Noi nu le dăm lunar pensionarilor, că nu avem bani, dar la diferite sărbători facem sacrificii şi le dăm din puţinul nostru şi celor care au muncit zeci de ani pentru noi", a susţinut primarul Matei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii