Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:35 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Urania si astrele Cum va fi saptamana pentru candidatii la presedintie

ro

23 Nov, 2009 03:26 6232 Marime text
urania_horoscop.jpgAstrologul Urania, realizatoarea emisiunii Pasul Fortunei de la B1 TV, ne prezintă previziunile pentru săptămâna aceasta. Cum se arată săptămâna pentru cei care visează să ajungă la Cotroceni? Să vedem ce spun stelele.

Traian Băsescu este un Scorpion născut pe 4 noiembrie. Urania spune că, săptămâna 21 - 27 noiembrie aduce, pentru cei născuţi în semnul Scorpionului, o importantă schimbare din registru, şi anume plecarea Soarelui din segmentul natal. „În schimb, Soarele intră în casa banilor şi le aduce noroc, surprize, şanse la speculaţii sau tot felul de ipostaze fericite legate de drumuri, călătorii, tranzacţii, mici întreprinderi comerciale, mici afaceri sau tot felul de jocuri periculoase, cum ar fi jocurile de noroc. Săptămâna este foarte interesantă pe segmentul 24 - 27 noiembrie pentru că aduce o serie de stări bune, de împăcare, de linişte, de calm sufletesc, de comuniune cu partenerul sau partenera, după caz. Ziua de 27 noiembrie este cu deosebire una frumoasă, armonioasă şi împăcată. Aduce calm, satisfacţie interioară şi răsfăţ. Cei născuţi în semnul Scorpionului îşi vor dărui o seară plăcută, o zi agreabilă sau tot felul de ipostaze care se asociază cu bucuriile artei, cu creaţia, cu creativitatea. Ei înşişi pot să fie într-o stare de inspiraţie, să facă lucruri pe care nu le-au făcut de foarte mult timp (...) Săptămâna este mai complicată şi mai stresantă la capitolul imagine publică, răspundere, autoritate, demnitate, rang, nume şi renume. În funcţie de vârstă şi miză socială, săptămâna poate aduce o serie de tensiuni, preocupări, îngrijorare sau o anume responsabilitate care poate să intre în contradicţie fie cu structura persoanei sau cu problemele familiale pe care până acum le-a rezolvat de unul singur. În acest fel există un mănunchi de responsabilităţi care se bat cap în cap, de cerinţe şi de responsabilităţi care încep să lovească direct în corpul fizic al unui nativ. Astfel, mulţi dintre cei născuţi în Scorpion se pot simţi obosiţi, enervaţi, tracasaţi, epuizaţi, dar vor fi nevoiţi să se mobilizeze pentru a merge mai departe şi pentru a continua un demers pe care l-au început. Vor renunţa la tot ceea ce înseamnă obligaţie de familie sau preocupări care nu sunt de prim rang. Priorităţile se bat cap în cap şi vor fi obligaţi să sacrifice şi o serie de elemente care până nu demult erau importante într-o economie profesională sau personală. De aceea, săptămâna poate să aducă şi o stare de încordare, o stare nervoasă, cu anume discrepanţe care se pot traduce prin insomnie, enervare sau disfuncţii ale sistemului neurovegetativ. Perioada cea mai nervoasă se află în răstimpul dintre 22 şi 24 noiembrie", spune Urania Scorpionului Traian Băsescu.

Geoană - săptămână marcată de certuri

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, este Rac. Născut pe 14 iulie, Geoană va avea, potrivit Uraniei, o săptămână care va avea ca principală problemă locul de muncă, unde vor fi multe evenimente juridice ce ţin de normă, legalitate sau litigiu. Ba chiar, săptămâna Racului Geoană va fi marcată de certuri, cu discuţii ce vor avea o finalitate în defavoarea Racului. „Nu se poate spune că se va ajunge direct în instanţă, nu se poate vorbi de proces în sensul clasic, de o acţiune în sensul clasic, dar se face foarte multă tevatură pe ideea de legalitate, normalitate, evidenţă, eficienţă sau responsabilitate. Unii dintre cei născuţi în semnul Racului pot să fie sancţionaţi, avertizaţi sau îndepărtaţi de la o serie de secvenţe ale puterii. Chiar şi cei care au foarte multă decizie la ora actuală încredinţată pe mâna lor pot, la un moment dat, să fie restricţionaţi de la o anumită putere. (...) Ei înşişi, văzând că vin vremuri grele, încep să refuze o serie de sarcini de serviciu ori îşi delimitează o serie de teritorii în care se simt mai bine, mai siguri, mai stăpâni pe domeniu. Al doilea segment important pentru aceşti nativi este legat de sănătate, în principal de circulaţia sângelui, de problemele hepatice, de fizionomia picioarelor", spune Urania.

Fecioara Antonescu şi întoarcerea la rădăcini

Fecioara Crin Antonescu a văzut lumina zilei într-o zi de 21 septembrie. Semn de pământ, Fecioara nu este susţinută de planetele în Săgetător, spune Urania. Aflate în casa a IV-a, o casă a destinului, o casă a misterului şi a voinţei Dumnezeieşti, aceste planete nu fac decât să fie un fel de element de comunicare între tot ceea ce reprezintă trecut şi ei, elementele prezentului, fiinţa vie. Este vorba despre amintiri, de moştenire, de genetică, de tradiţie, de moştenire, de educaţie (...)", spun astrele. O serie de persoane născute în zodia Fecioarei pot să trăiască de acum încolo, în această săptămână, dar şi în cele următoare, cât soarele se află în semnul Săgetătorului, o serie de secvenţe personale care presupun: întoarcere acasă, revenire în locurile familiare. „Cei născuţi în Fecioară pot avea destul de multe probleme de sănătate, mai ales dacă acestea sunt instalate (...). perioada 22 - 27 noiembrie poate fi favorabilă la capitolul relaţii parteneriale şi discuţii, înţelegeri. Aici, subtilitatea este la cote maxime. Urania crede că nativii din Fecioară mai au câteva săptămâni de partea lor pentru a demonstra că sunt în stare de lucruri minunate.

Previziunile astrale ale Uraniei pot fi ascultate pe pagina de Internet http://uran1a.wordpress.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • maria 01 Dec, 2009 18:10 destul de bine