Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:46 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şeful IPJ Constanţa s-a făcut de râs în faţa prefectului

ro

21 Dec, 2010 00:00 3203 Marime text
Catana_-_Dumitru_Catana____.jpgComisarul-şef Dumitru Catană, inspector-şef al Inspectoratului de Poliţiei al Judeţului Constanţa, s-a făcut ieri de băcănie la Prefectură, în faţa unei săli pline ochi de primari din judeţ, de şefi de deconcentrate şi de colegi de-ai săi, dar şi în faţa prefectului Claudiu Palaz, când, întrebat despre raportul pe care trebuia să-l prezinte, acesta a susţinut că nu ştia că trebuie să vorbească despre asta la şedinţă şi, în consecinţă, a venit nepregătit.

Momentul în care şeful poliţiei Constanţa s-a ridicat în picioare în mijlocul sălii mari de la Prefectură să-i spună prefectului că nu a fost anunţat că trebuie să prezinte raportul a fost unul mai mult decât penibil. Drept dovadă că a fost înştiinţat, prefectul Claudiu Palaz i-a înaintat copia după raportul de trimitere a faxului în care era anunţat despre raportarea pe care trebuie să o facă. La finalul şedinţei, prefectul nu a mai vrut să comenteze. "Fiecare gestionează situaţia aşa cum trebuie. Sunt curios unde este această adresă pe care am trimis-o", a încheiat prefectul.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • aurora 18 Apr, 2011 10:19 am facut si iu plingeri la sef catana da nu ne rezolvat in legatuta cu o inselaciune la politia navodari care si acestea sunt corupti trebue dati afara care nu si fac datoria cit va sta la conducere acest guvern basescu toti si tota conducerea fac ce vreau ei dreptatea dunmezeu o bine cuvinteaza dar minciuna o uraste si are piceoare scurte
  • m 23 Dec, 2010 00:39 un sef de politie bun si eficient. se pare ca prefectul ii poarta sambetele. Oare de ce ????
  • politist 21 Dec, 2010 21:12 este unul dintre cei mai buni sefi de ipj de la CARLIG pana in prezent si cred ca trebuie lasat sa-si faca treaba nu sa inmaneze hartii.
  • lege 21 Dec, 2010 08:21 cel mai prost politist din istoria sefiei ipj.bineinteles lucrat de cea mai mare jigodie rapotan...catana scoala din somn si pleaca la pensie cat mai poti...te salta astia..
  • veteran 21 Dec, 2010 06:45 De unde vreti sa stie un fost marinar cu ce se confrunta politia in teritoriu, ori l-au lucrat ai sai,subalterni?Mi-aduc aminte ca,d-l inspector sef declara recent ca, va lupta pentru imbunatatirea imaginii politiei, dar, se vede treaba ca,el insusi o face de bacanie...
  • algocalmin 20 Dec, 2010 23:09 Adresa....simplu...na au avut hartie de fax la politie pentru ca s-au interzis spagile...si nu au primit-o.