Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:43 14 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Preşedintele CJC către studenţii medicinişti „Predarea orelor de curs nu se face în spital"

ro

24 Sep, 2010 02:47 1183 Marime text
Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, este de părere că studenţii Facultăţii de Medicină nu mai trebuie să-şi susţină cursurile în sala din cadrul Spitalului Clinic Judeţean, ci sălile Campusului Universităţii. „Noi am spus că pentru a eficientiza activitatea Spitalului trebuie să folosim la maxim toate spaţiile pe care le are. În primul rând, spitalul trebuie să asigure sănătatea cetăţenilor şi în al doilea rând şi studenţilor pregătire. În campusul universitar e gol, nu e nimeni şi stăm în spital printre bolnavi. Predarea orelor de curs nu se face în spital. Studenţii au voie doar la patul bolnavilor cu medicul", a declarat Nicuşor Constantinescu revoltat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Mana legii 27 Sep, 2010 19:41 http://www.realitatea.net/blaga--presedintele-cj-constanta-era-beat-la-volan_45669.html
  • DAN 27 Sep, 2010 16:25 oare domnul presedinte unde se trata pina nu a devenit presesinte cal cjc tind sa cred ca el are o problema personala(ura) la adresa acestei unitati sanitare spune ca nu sunt bani ? sa mearga presa si sa vada cum este dotat cabinetul lui capatina srl cum acesta a spart planseele ca sa face lift special pentru laboratorul propui ,oare cine ia dat autorizatie?
  • Dispari ma Constantinescule 24 Sep, 2010 16:15 Se trezi nea adormitu sa dea lectii invatamantului. Am ajuns jalnici daca mai lasam in 2012 un astfel de om la consiliul judetean
  • Alt Student 24 Sep, 2010 14:48 As mai adauga ceva - studentii la medicinii au stagiile dimineata in spital incepand cu anul 3, cursurile fiind majoritatea dupa-amiaza la campus. "stam printre bolnavi" - ii doresc lui nenea asta sa fie tratat de o generatie de doctori de la Constanta care a facut medicina intr-o sala de curs (daca e posibil asaceva). Ii mai doresc sa-si "eficientizeze" el creierul, in conditiile in care sala de la Directie din Minunatul Spital Judetean in Paragina nu are legatura cu saloanele si este printre alte birouri ale conducerii... Dar ca sa stii lucrurile astea ar trebui intr-adevar sa calci in acest spital. Ma indoiesc ca nenea asta s-a tratat vreodata la judetean!
  • Alt Student 24 Sep, 2010 14:38 Asta e problema!! Ca se foloseste o sala pentru cateva din cursuri.. majoritatea sunt oricum la campus! Campus gol! Nenea, comentezi asa, aiurea, doar sa te afli in treaba? Asta ar fi problema medicinistilor din constanta? Ca fac 2 cursuri la Sala de la Directie? Care de altfel n-are legatura cu saloanele pacientilor, chiar si intrarea de face separat!
  • Student 24 Sep, 2010 13:47 Te rugam sa vii in campus cand nu e nimeni..sa ne arati si noua salile goale..habar n-ai despre ce vorbesti