Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:38 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Podul IPMC, reabilitat in functie de cine iese presedinte

ro

12 Nov, 2009 01:41 1655 Marime text
Prezent la podul de la Billa, pentru a inspecta lucrările care se realizează în zonă, primarul Radu Mazăre a declarat că, vizavi de eventualitatea de a începe şi reabilitarea podului IPMC, dacă se va schimba puterea, s-ar putea demara şi acest proiect: „După alegeri, dacă se va schimba puterea şi nu mai cheltuim 150 de milioane de euro pe centuri ocolitoare cu nu ştiu câte poduri la Cluj, că e domnul Boc acolo, şi Guvernul îşi va termina investiţia de trei milioane de euro, se va repara şi acest pod".
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • oare 21 Nov, 2009 20:01 oare mazarica asta a tranzitat vreodata CLUJUL ? unde in tara s-au mai infiintat taxe de tranzit a unui oras cu masina mica ? daca e vorba de centuri er trebui ca toate orasele sa aiva ,si nu ma refer la cele mai proaste drumuri si ulite inconjuratoare ale unui oras . orice drum facut este o realizarechia daca e de 10 ori mai scump , oricum la alegeri nu am sa votez nici prostanacul nici marinarul
  • Stefan 12 Nov, 2009 20:08 Cind a dorit sa fie ales nu a spus in niciun moment ca nu poate sa rezolve problemele din Constanta daca prim ministru nu este din PSD !! Acest individ doreste un presedinte care sa faca ce zice el si la fel un guvern! El conduce Constanta in cel mai pur stil mafiot si dictatorial, dar da pachete !! Rusine ! Noapte buna Constanta !
  • Constantean 12 Nov, 2009 12:52 Vor sa arunce pisica in curtea presedintelui.Vor voturi prntru Geoana dar nu se intreaba ei :CHIAR POPULATIA ESTE PROASTA?
  • obiectiv 12 Nov, 2009 11:23 este podul Primariei Constanta, de ce nu-l repara Mazare? Mai bine a dat aproape un milion de euro pentru formula 1 pe apa? Sta si arata cu degetul spre Cluj, se plange de parca i-ar lipsi ceva cand in 10 ani de primar a ajuns la o avere estimata la peste 100 milioane de euro? De unde? Din banii constantenilor, logic. Si nu este o exagerare.