Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:26 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Palaz, scos vinovat pentru neînfiinţarea Poliţiei Locale „Mazăre este sub influenţa week-end-ului şi a vacanţei în Madagascar"

ro

02 Nov, 2011 01:28 1344 Marime text
Prefectul Claudiu-Iorga Palaz i-a cerut primarului Radu Mazăre, care l-a arătat ca fiind unul dintre vinovaţii pentru care nu s-a înfiinţat Poliţia Locală în Constanţa, să-i arate în lege unde scrie că demersurile pentru înfiinţarea Poliţiei Locale trebuie făcute doar de prefect.

Primarul Radu Mazăre spunea luni că a reuşit să mărească tranşele de acordare a subvenţiilor la căldură pentru că nu s-a mai înfiinţat Poliţia Locală, prefectul şi Ministerul Administraţiei şi Internelor fiind, în opinia sa, cei care nu i-au dat voie să se înfiinţeze această structură. „Nu ştiu care este motivul. Mazăre este sub influenţa week-end-ului şi a vacanţei în Madagascar. A fost o declaraţie politică nefundamentată. Să-mi spună unde exact am blocat această Poliţie Locală, pe lege. Eu am precizat mereu că există o problemă în ceea ce priveşte ordinea publică. La această oră ne aflăm în plin proces de reorganizare a Poliţiei Naţionale şi sunt de părere că trebuie coroborată şi coordonată înfiinţarea Poliţiei Locale cu cea naţională", a menţionat prefectul.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii