Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:49 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Numerologia stie Mitrea poate fi un sef adevarat

ro

26 Jan, 2010 02:58 1608 Marime text
cap_3.jpgNăstase este un bun politician, iar Ion Iliescu este cel mai bun preşedinte pe care l-a avut PSD vreodată

Mai mult decât vestita flacără violet, pe liderii PSD îi învrăjbeşte lupta pentru puterea din propriul partid. Locul nu pare a fi vacant. Geoană nu se gândeşte să lase cârma la voia oricui o pofteşte. Se cred mai potriviţi cel puţin încă doi Miron Mitrea şi Cristian Diaconescu. Al treilea, Adrian Năstase pare să aştepte momentul potrivit pentru a ne anunţa că se înscrie în luptă.

Numerologia ne poate arăta calităţi ale celor trei-patru candidaţi şi care sunt şansele fiecăruia în parte.

MIRON MITREA

Data naşterii 08 august 1956

Un lider în formă pură

Se spune despre unii oameni că sunt „dintr-o bucată". Şi Miron Mitrea este la fel, un lider în formă pură. Orgolios, înfumurat, curajos. Ştie care este cărarea, înfruntă primejdiile, hăţişurile nu au secrete pentru el. Este ferm, acţionează iute, nu poate sta pe margine, nu se lamentează, nu se plânge, provoacă. Din numerograma zilei de naştere vom observa că importantă este doar propria părere, norocul învaţă să şi-l facă singur, este responsabil şi hotărât. Ca orice şef, se teme de singurătate, este atent, perseverent, ţine totul sub control, verifică totul, atent la detalii, nu poate fi minţit, este suficient de atent la pungă. Chiţibuşar, migălos, din cifra zilei de naştere aflăm că este ambiţios, puternic, dominant, milităros, cu sânge rece, dur. Liniştea îl plictiseşte.

Când nu se luptă, când îi lipseşte motivaţia, boleşte.

Atunci recurge la ultima alternativă. Se priveşte atent în oglindă şi se porneşte a se certa cu sine, dur. Motive? Mitrea le găseşte: că nu este suficient de muncitor, de bun, că se putea mai mult, mai bine, că din pahar lipseşte o picătură şi cornul abundenţei nu e suficient de plin. De eşti la ananghie, te ajută. Te ia, îţi face scară, te cocoaţă-n vârf, apoi îţi ia scara-n spinare şi pe aci ţi-e drumul! A plecat! Dacă eşti bun, stai colo, cocoţat mult şi bine! De plângi că ai rău de înălţime şi vrei a coborî că faci bubiţă, a uitat că te-a cunoscut. Nu ai meritat! Priveşte doar înainte! Îi place să fie adulat, gâdilat în orgoliu. Ar vrea să fie mai norocos, să se regăsească printre elite, să aibă parte de secrete, de călătorii, de emoţii puternice. Nu poate minţi. Răbufneşte iute. Nu se poate preface, nu ştie să disimuleze, nu-l interesează.

Cifra numelui complet 9, ne dezvăluie că poate fi romantic, teatral, mărinimos, îşi poate da, cu mare drag, un sfat.

Dacă alegerile s-ar fi desfăşurat din septembrie, în orice lună, totul ar fi fost mult mai simplu.

Anul 2010 are vibraţie 1, început de drum. Va fi mai curajos, mai sigur pe sine, mai egoist, mai plin de ifose, mai înfumurat. Se află într-o perioadă cu vibraţie 8, orgolii, ambiţie, lupte, primeşte în funcţie de cât munceşte. Momentul crucial de la 53 ani şi care emite efecte până la 55 ani este 9. Se rupe de tot ceea ce i se pare superficial, nefolositor, inutil, greu. Este în plin moment dureros, cu emoţii intense. Renunţă la prietenii, la afaceri, la vise. În ianuarie negociază, în februarie are parte de emoţii intense, de dureri de cap, de nervi, tensiune, secrete dar şi de noroc. 20 septembrie îi poate aduce şansa unui nou început iar pe 25 februarie se poate deschide o fereastră. 24 februarie este o zi deosebit de grea. Dacă alegerile s-ar fi desfăşurat din septembrie, în orice lună, totul ar fi fost mult mai simplu.

colaj_2.jpgADRIAN NĂSTASE

Data naşterii 22 iunie 1950

Nu vei şti să-l diseci, nu vei reuşi să-l cunoşti, uneori va deveni un mister chiar şi el pentru sine

Cifra destinului 7, individualistul în care convieţuiesc bine-mersi un diplomat 2 şi un 5 comunicator, ni-l dezvăluie pe Adrian Năstase ca fiind misterios, încăpăţânat, cerebral, diplomat, deosebit de convingător. Năstase este la suprafaţă un ciudat ciufut, însingurat pe care nu ştii nici cum să-l abordezi, nici de unde să-l apuci, nici când ar fi mai bine. În el se ascund cu îndemânare şi ies atunci când este necesar, prietenul de nădejde, pacifistul, cooperantul, adaptabilul aventuros şi inteligent. Deşi îi este foarte clar ce-i place şi ce nu suportă, ce vrea şi ce nu, pe cine admiră şi cine nu-i este drag, Adrian Năstase nu va fi niciodată uşor de pătruns. Nu vei şti să-l diseci, nu vei reuşi să-l cunoşti, uneori va deveni un mister chiar şi el pentru sine. Potrivit pentru jocurile ascunse, ştie să ia tot felul de înfăţişări, se poate arăta în câte chipuri doreşte, fără eforturi mari, cu foarte mult talent. Adesea este indulgent cu sine, nerăbdător, neliniştit, suficient de vulnerabil, nesigur. Nu va observa nimeni nimic. Te va fermeca însă cu tactul, modestia, respectul pentru toţi cei ce îndrăznesc să aibă opinii, fluenţa discursului.

Poate aştepta chiar şi o veşnicie pentru a se răzbuna, timp în care liniştit, poate întoarce obrazul ce nu a fost lovit. Când vine timpul potrivit, să te ferească Sfântul! Cifra 4 a zilei de naştere îl temperează, disciplinează, îi taie elanul zburdalnicului 5 din destin. Se va ancora în realitate când musai să muncească, devine imediat, aspru, rigid, muncitor. Cu simţul realităţii ascuţit poate deveni crud, violent, inflexibil. Anul 2010, cu o vibraţie 4, îi aduce lui Năstase putere de muncă, stabilitate, disciplină dar şi ocazia de a mai acumula ceva bunuri de natură materială. În februarie va da dovadă de responsabilitate, implicare. 20 februarie aduce ambiţia, spiritul războinic, 21 februarie va fi o zi deosebit de grea iar 25 februarie zi bună pentru negocieri.

ION ILIESCU

Data naşterii 3 marie 1930

Ion Iliescu este cel mai potrivit preşedinte pe care l-a avut PSD vreodată

Fost preşedinte al PSD, preşedinte al României între anii 1996 - 2000 şi 2000 - 2004, din 2006 preşedinte de onoare al PSD pe care l-a fondat în 1990 sub denumirea de FSN (FRONTUL SALVĂRII NAŢIONALE), în anul 2008 a anunţat că este prea bătrân pentru a mai candida în Parlament. Ion Iliescu este cel mai potrivit preşedinte pe care l-a avut PSD vreodată. Spiritual, sociabil, optimist, încântător, ştiind să aducă în suflete speranţa, inventiv, talentat, aşteptând dragoste, amfitrion desăvârşit, cu o imaginaţie de excepţie şi talent oratoric deosebit, potrivit întâlnirilor secrete, a gulerelor scorţoase, bun păstrător de secrete, Ion Iliescu poate avea accese de nervi deosebit de puternice. Toate acestea le aflăm din cifra zilei de naştere 3. Dacă nu se ia la trântă cu viaţa se plictiseşte. Curajos, ambiţios, debordant, independent, energic, fascinant, curtenitor şi raţional, lucrând cel mai bine singur (are cifra destinului 1- conducătorul), poate deveni agresiv, egoist, lăudăros. Norocul îl ţine în braţele sale fără a-l feri de tendinţa de a se considera cel mai important. Tot timpul a dorit să poată fi versatil şi convingător. A reuşit doar să fie sincer, lider, independent, curajos, deschizător de drumuri, responsabil.

Au existat pentru el ani mai buni decât va fi 2010, cu o vibraţie 9. În acest an totul pare a se întoarce cu susul în jos, grila de valori pare să o ia razna iar Iliescu îşi va simţi sufletul sfâşiat, inima făcută ţăndări, izbită cu putere de caldarâm. Numele complet aduce cu sine evenimente în viaţa noastră. Calculând vom observa cum între 80 - 87 ani vibraţia evenimentelor va fi tot 9. Totul va deveni cu atât mai greu şi dificil mai ales în lunile martie, mai, iulie, septembrie şi decembrie. Din punct de vedere numerologic Ion Iliescu este cel mai potrivit preşedinte pe care partidul fondat de el l-ar fi putut avea vreodată. Din 2008, an cu vibraţie 7, în care Iliescu s-a retras, a început a-l cuprinde singurătatea care a devenit cel mai mare duşman pentru el. Uitarea şi lipsa afecţiunii celorlalţi, cel mai mare necaz. Vibraţiile acestui an, singurătatea, conştiinţa propriei valori şi indolenţa foştilor colegi îl pot afecta iremediabil, cu efecte devastatoare. Într-o lume crudă, cu un viitor nesigur, oamenii au uitat să mai iubească, au uitat să mai privească, au uitat să mai viseze, au uitat să fie recunoscători. Iliescu va simţi toate acestea din plin, mai ales în acest an 2010.

Milena FARCAŞ

www.numeremilena.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • un cititor 26 Jan, 2010 12:10 ce frumos e scris despre Iliescu.Daca este adevarat si daca toate acestea apar explicate printr-o simpla analiza a numerelor fiecaruia incepe sa-mi fie frica.Nu stiu daca Iliescu merita asa cuvinte frumoase desi inteleg ca o sa-i fie si lui greu