Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:54 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vasile Vicol, un nou mandat de președinte al Asociației Județene de Lupte Constanța

ro

02 Mar, 2023 00:00 2037 Marime text

 
  • Vasile Vicol va conduce în continuare forul local al luptelor.
 
Vasile Vicol își continuă activitatea în funcția de președinte al Asociației Județene de Lupte Constanța, pentru un nou mandat, al doilea consecutive, după cel care a debutat în 2019. 
 
Președinte de onoare al AJL Constanța este Gigi Pambuca, iar ca vicepreședinți activează Ecuan Aziz și Cornelius Dorian Trucmel. „Au trecut 4 ani, au zburat repede, 4 ani de satisfacții uriașe, unde rezultatele au fost peste măsură, medaliile naționale «pălind» în fața celor Europene, Mondiale şi Calificare la Olimpiadă. Senzații unice, cu Feți Frumoşi şi Ilene Cosânzene, fiecare luptând şi reprezentând Dobrogea cu mândrie, județul cu cele mai frumoase medalii, județul cu cele mai multe cluburi de lupte din toată România. În aceste timpuri grele, să înființezi cluburi noi (curând 13) pare cam imposibil, într-o țară unde tot ce este frumos se vrea distrus. 4 ani şi o viață alături de aceşti soldați bravi, antrenorii, şlefuitorii de talente, alături de aceşti sportivi minunați care ne aduc atâtea satisfacții. Mulțumesc tuturor din nou pentru încredere, pentru votul pozitiv, iar împreună să ducem județul Constanța acolo sus, unde a fost mereu“, este mesajul lui Vasile Vicol.
 
În ce privește evoluțiile din concursurile internaționale, după Răzvan Arnăut (CS Farul), care, după Zagreb Open Ranking Series, a obținut medalia de bronz și în Egipt, la „Ibrahim Moustafa“ (al doilea turneu internațional Ranking Series al anului), și constănțeanca Andreea Beatrice Ana s-a clasat pe locul trei în Egipt. Sportiva formată de antrenorul Marian Oancea la Mangalia, la Liceul Tehnologic „Ion Bănescu“ CSS, dar care acum activează la un alt club din țară, a învins-o cu 11-2 în finala mică a categoriei 53 kg pe Nina Hemmer, din Germania.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Vasile Vicol)
 
Citește și:
 
Lupte
Constănțeanul Răzvan Arnăut a urcat pe podium și la turneul din Egipt

 
Vasile Vicol, noul preşedinte al AJL Constanţa
„Titlu nobil, cu Feţi-Frumoşi şi Ilene Cosânzene, care mă onorează, dar, totodată, mă obligă“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii