Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:47 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noii comisari ai Garzii Financiare mai au de invatat

ro

18 Mar, 2010 03:48 1954 Marime text
cap_2.jpg„Nu au activitate de teren, nu sunt încă pregătiţi să facă faţă situaţiei", a declarat comisarul-şef al Gărzii Financiare Constanţa, Radu Cristian

Chiar dacă au dat un concurs teoretic, foarte riguros, la nivel central, în urmă cu o lună, cei doi noi membri ai echipei de comisari ai Secţiei Judeţene Constanţa a Gărzii Financiare mai au de studiat.

Cel puţin aceasta este declaraţia pe care comisarul-şef al Gărzii Financiare, Radu Cristian, a făcut-o la mai bine de două săptămâni, după ce aceştia s-au prezentat la noul loc de muncă. Cei doi noi comisari, Marian Gheorghe - comisar asistent şi Costel Naciadis - comisar principal, şi-au început activitatea pe 1 martie dar nu fost încă încadraţi şi nici nu le-au fost trasate încă sarcinile. „Cei doi stau la birou, încă nu au primit legitimaţiile de la Bucureşti dar mai au multe de învăţat. Nu au activitate de teren, nu sunt încă pregătiţi să facă faţă situaţiei. Când o să fie pregătiţi, atunci o să primească şi atribuţii, deocamdată nu au cum", a mai adăugat comisarul-şef.

garda_financiara_radu_cristian_03.jpgDe precizat că la mijlocul lunii trecute, la sediul central al Gărzii Financiare din Bucureşti, au fost scoase la concurs două posturi, unul de comisar asistent şi altul de comisar principal. Iniţial s-au înscris şase candidaţi. Cu toţii au reuşit să promoveze proba orală, însă după proba scrisă doar doi s-au calificat. Astfel, Marian Gheorghe este cel care va ocupa funcţia de comisar asistent, iar Costel Naciadis pe cea de comisar principal.

Până la acest moment însă, aşa cum prevede legea la încadrarea lor într-o instituţie publică, nici declaraţia de avere dar nici cea de interese nu au fost postate pe site-ul secţiei judeţene a Gărzii Financiare.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • comisaru Moldovan 18 Mar, 2010 08:47 Nu au experienta nu stiu inca cum se ia spaga trebe sa mai invete caci pericolul e mare sa fi turnat trebe sa il faci pe agentul economic atunci cind da spaga sa fie recunoscator nu suparat si asta cere experienta nu asa radule ?