Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:15 03 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MOL renunta la benzinariile din Constanta

ro

27 Jun, 2009 02:46 1493 Marime text
Pe ordinea de zi a şedinţei de Consiliul Local, aleşii municipali vor vota aprobarea modificării Contractului de Asociere nr.4206/1998, încheiat de Municipiul Constanţa cu SC Mol România Petroleum Products SRL şi SC MP Petroleum Distribuţie SRL.

Practic, conducerea celor două societăţi va renunţa la colaborarea cu municipiul Constanţa şi îşi va retrage cele două benzinării MOL de pe raza teritorială a municipiului, de pe strada Dezrobirii şi cea de pe Bd. I.C.Brătianu, contractul şi toate drepturile şi obligaţiile fiind preluate de SC Agip România SRL. Pentru cea de-a treia staţie MOL din Constanţa, în proiectul de hotărâre este prevăzut faptul că municipiul Constanţa şi SC MP Petroleum Distribuţie SRL vor avea, în continuare, calitatea de asociaţi.  

Şi proiectul nr.40 aflat pe ordinea de zi a şedinţei de marţi face referire tot la decizia SC Mol România Petroleum Products SRL de a se retrage de pe piaţa de desfacere constănţeană. Astfel, se cesionează contractul de concesiune nr.95802/31.07.2002  încheiat între municipiul

Constanţa şi SC Mol România Petroleum Products SRL, având ca obiect concesionarea unui teren în suprafaţă de 1080 metri pătraţi, situat în municipiul Constanţa, pe bulevardul Tomis, Zona Tomis III, lângă direcţia Generală a Vămilor, în vederea realizării obiectivului „Staţie de

Carburanţi". SC Mol Petroleum a cerut, de altfel, acordul Primăriei în vederea înstrăinării staţiei de alimentare situată pe bulevardul Tomis către SC Agip România SRL.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii