Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:43 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazare despre show-ul de acrobatii aeriene „La anu' nu-l mai fac!" (galerie foto)

ro

10 Jul, 2009 23:19 1569 Marime text
100_5606.jpgEdilul Radu Mazăre a fost foarte supărat vineri seară, când ar fi trebuit să aibă loc conferinţa de presă referitoare la FAI Mamaia World Elite Acrobatic Formula. 

A ajuns mai târziu decât era stabilită întâlnirea cu jurnaliştii şi nu a vorbit cu aceştia decât un minut, după aproape o oră. Între timp, primarul s-a plimbat nervos şi a ţipat la organizatori. Cel mai supărat a fost pe producătorii de televiziune care ar fi trebuit să asigure transmisia în direct a evenimentului. Ba chiar, Mazăre a ameninţat că anul viitor competiţia nu va mai avea loc. „Ăsta (n.r. evenimentul) nu se mai face la anul, clar? Dacă nu sunteţi în stare să vă faceţi treaba şi să ne vadă toată ţara, întrerupem colaborarea. Dă-mi-l p-ăala de la Antena 1 la telefon!", s-a răţoit primarul. Viceprimarul Gabi Stan l-a liniştit, spunând că cel care se lăsa aşteptat îşi parchează maşina şi vine. Însă Mazăre a continuat: „Eu nu dau jumătate de milion degeaba. Eu vreau să mă vadă toată ţara. Gata, de la anul nu-l mai fac". Primăria Constanţa a contribuit cu 400.000 de euro la organizarea etapei Campionatului Mondial de acrobaţii aeriene.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • pastaie 11 Jul, 2009 15:25 pai nu-l vede deja toata tara?nu ne-ajunge ca vedem la tv mult prea des,un mascarici?vorbeste de parca ar da bani din buzunarul propriu si face circ pe la toate televiziunile!