Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:47 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazare, aproape sa-si rupa ligamentele

ro

30 Mar, 2010 03:09 1674 Marime text
cap_3.jpgEdilul constănţean a fost, în week-end, aproape să-şi rupă ligamentele la genunchi. Cel puţin asta a susţinut ieri când, invitat să joace preţ de câteva minute baschet cu câteva persoane cu dizabilităţi, Mazăre s-a plâns că îl dor toate, de la şale până la genunchi.

Motivul? „Am fost la paintball în pădure, în Cheile Dobrogei, m-am tăvălit pe acolo. Era să-mi rup ligamentele încrucişate de la genunchi", s-a plâns edilul. Mai în glumă, mai în serios, edilul a mai adăugat că este nevoit să se antreneze în toate mediile posibile. „Mă antrenez că dacă tot mă bat cu Băsescu şi cu procurorii, mă antrenez şi prin pădure şi peste tot. Eu duc lupte de gherilă de şase ani, nu duc doar de gherilă urbană, trebuie să mă antrenez şi prin pădure".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • mao 30 Mar, 2010 11:10 ...iaca ce griji avem noi, bine ca nu si-a rupt p...!!
  • Parerea mea 30 Mar, 2010 09:50 Eu zic sa fiti cu OCHI PE EL. Poate aflam la ce servicii medicale apeleaza in caz de nevoie. Nu de alta dar partiduletu sau si trompeta telegrafiata aduce critici la afirmatiile lu BASESCU.
  • Toate noi si vechi sunt toate 30 Mar, 2010 07:05 Si de ce ne-ar interesa pe noi asa ceva??? Cred ca ii faceti campanie acestui om...