Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:38 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mama preşedintelui Traian Băsescu a decedat (galerie foto)

ro

05 Oct, 2010 00:00 1904 Marime text
mama_elena.jpgÎn cursul zilei de ieri, mama preşedintelui Traian Băsescu a decedat, iar corpul neînsufleţit a fost depus la casa mortuară Casa Albastră. Nu se ştie cu exactitate când va avea loc înmormântarea.

Elena Băsescu, în vârstă de 82 de ani, suferea de Alzheimer şi locuia într-un apartament din cartierul Km 4-5 din Constanţa. Anul trecut, a fost internată la Institutul Oncologic din Bucureşti, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale, suferind de cancer la sân.

Mai mulţi vecini ai Elenei Băsescu spun că, sâmbăta trecută, şeful statului a venit în vizită la mama sa, ştiind că este grav bolnavă. Tot vecinii afirmă că la sfârşitul săptămânii trecute un preot a mers la Elena Băsescu şi a împărtăşit-o.

mama_lui_basescu.jpg

Preşedintele Traian Băsescu se află la Bruxelles, la summit-ul Asia-Europa, de unde ar fi trebuit să revină în ţară astăzi, însă, din cauza decesului mamei sale, îşi va întrerupe vizita. Preşedintele României îşi vizita mama de fiecare dată când trecea prin Constanţa. Elena Băsescu se afla în grija unei călugăriţe de la Mănăstirea Techirghiol, căreia preşedintele îi făcuse cadou Matizul propriu. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • un crestin 05 Oct, 2010 03:53 Dumnezeu sa o ierte Era totus o mama condoleante fratilor Basescu