Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:09 09 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, externat din spital. Se pregătește să se mute din locuința primită de la stat

ro

30 Mar, 2022 10:43 1791 Marime text
fostul președinte al româniei, Traian Băsescu. foto: ZIUA de ConstanțaFostul președinte al României, Traian Băsescu a fost externat din spital.

Anunțul a fost făcut de soția acestuia, Maria Băsescu conform Antena3.ro. 

Soția fostului președinte spune că este foarte supărată pe situație pentru că s-a mutat de prea multe ori din locuințele în care a stat. 

În cursul zilei de astăzi urmează să vină acolo și cele două fete, Ioana și Elena, pentru a o ajuta cu mutarea. 

”Am vorbit acum 10 minute, s-a externat. Și acum încep împachetările. M-am mutat de foarte multe ori, să știți! Casa asta cred ca e a noua casă în care m-am mutat. M-am mutat de foarte multe ori. Așa că încă o mutare în plus...”, a declarat Maria Băsescu în această dimineață. 


Traian Băsescu fusese internat la spitalul din Bruxelles, acolo unde a ajuns de urgență săptămâna trecută. Tot ce se știe până în acest moment este că a avut probleme cardiace. 

Apropiații săi de la Parlamentul European au declarat pentru Antena 3 că starea lui Traian Băsescu de sănătate este mult mai bună spre deosebire de săptămâna trecută. 

 Antena3.ro. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii