Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:27 16 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dobrogea Grup a scos pe piata painea care scade colesterolul

ro

04 Jun, 2010 03:22 4506 Marime text
cap_8.jpgDobrogea Grup, cel mai mare producător de produse de panificaţie din România, a lansat pe piaţă pâinea Dobrogea - Benecol, cu efect în scăderea colesterolului.

În cursul zilei de miercuri, în aula Ioan Cantacuzino a Facultăţii de Medicină din cadrul Universităţii Carol Davila din Capitală, a avut loc lansarea produsului minune, pâinea Benecol, care promite o îmbunătăţire substanţială a sănătăţii. La eveniment au participat peste 70 de personalităţi din domeniul medical şi al cercetării alimentare, precum şi reprezentanţi ai Ministerului Sănătăţii. Printre invitaţi s-au numărat preşedintele Dobrogea Grup, Fotini Teodorescu, rectorul Universităţii Carol Davila Bucureşti, prof. univ. Florian Popa, prof.dr. Adrian Streinu Cercel, antrenorul de notorietate naţională şi internaţională Octavian Belu.

Preşedintele Dobrogea Grup a prezentat în detaliu noul produs al companiei, Pâinea Benecol, alături de inventatorul produselor Benecol, Ingmar Wester, din Finlanda. „Dobrogea Grup a lansat de-a lungul timpului produse şi activităţi în premieră pentru piaţa românească, noi branduri şi concepte, fiind în permanenţă un deschizător de drumuri. Astfel, Dobrogea - Benecol este prima pâine cu rol dovedit în reducerea colesterolului, urmând ca în viitor să dezvoltăm şi alte produse care se adresează persoanelor care adoptă un mod de viaţă sănătos."

Ce sunt produsele Benecol

Pâinea este produsă din făină integrală de secară cu esteri de stanoli din plante, cu efect dovedit clinic în scăderea colesterolului. Produsele de tip Benecol sunt recomandate de specialişti persoanelor care au colesterolul mărit, precum şi celor care vor să prevină această problemă de sănătate. Dobrogea Grup se poate lăuda cu peste 50 de ani de activitate, un capital privat 100% românesc şi 7 brevete de invenţie. Evenimentul s-a încheiat cu o recepţie, în cadrul căreia, reprezentanţii televiziunii online Sănătatea Tv i-au făcut cadou preşedintelui Dobrogea Grup, Fotini Teodorescu, un tort imens pe care l-a tăiat pe ritmurile melodiei formaţiei Queen, We are the champions.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii