Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:48 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De azi, se scumpesc tigarile si gazele

ro

01 Jul, 2009 14:20 1274 Marime text
A doua parte a anului începe deopotrivă cu scumpiri şi ieftiniri pentru români. Guvernul aşteaptă prima tranşă a împrumutului de la Uniunea Europeană, dar şi lansează concret mult-discutatul program „Prima Casă". 

Potrivit www.realitatea.net, 1 iulie a venit cu o uşoară scădere a tarifului pentru gazele naturale, care de astăzi este cu 5% mai mic. Scăderea este în beneficiul tuturor consumatorilor casnici. În schimb, fumătorii îşi pun din nou problema dacă merită să îşi păstreze viciul, pentru că de astăzi pachetul de ţigări e mai scump cu 30 până la 40 de bani. După scumpirea din aprilie, următoarele majorări de accize pentru tutun ar fi trebuit să aibă loc în septembrie, dar unii producători au decis să devanseze termenul.

Pe de altă parte, 1 iulie înseamnă şi momentul intrării în vigoare a programului guvernamental „Prima Casă", de care ar putea beneficia 17.000 de familii. Nu în ultimul rând, Executivul aşteaptă prima tranşă din împrumutul acordat de Uniunea Europeană. Este vorba despre un miliard şi jumătate de euro. Banii merg în conturile statului, pentru achitarea datoriilor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • cristina 02 Sep, 2009 14:48 daca se scumpesc tigarile tu tot nu o sa renunti la fumat. ai sa cauti alimentarele care mai au inca pe stoc tigari la pretul vechi si usor-usor te obisnuiesti cu noul pret. cumpara mai bine o tigara electronica daca vrei sa economisesti bani. mi-am cumparat o tigara electronica, de care sunt foarte multumita. e foarte simplu de utilizat, mai ales ca am un pachetel in care tin si filtrele si tigara iar ca sa o incarc nu trebuie decat sa pun pachetul la incarcat cu totul. nu m-am ingrasat absolut deloc pentru ca mi-am luat rezerve cu nicotina, iar nicotina e cea care intrevine in echilibrul glicemiei din organism, iar daca redeuci unsor cate un pic din nicotina, nu exista nici un risc sa te ingrasi, pt ca organismul se adapteaza foarte rapid. asa ca tigara electronica este cea mai buna metoda ca sa te lasi de fumat. pot sa va dau si nr de tel de unde am cumparat-o 0728 767 498 www.renuntalafumat.ro te sfatuiesc sa oo incerci si tu, cred ca e cea mai simpla metoda.