Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:12 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dana Marijuana, in topul vanzarilor la My Grandma's Backyard (galerie foto)

ro

28 Jun, 2009 21:03 3400 Marime text

_mg_3728.jpgPrimul şi cel mai popular târg de haine, accesorii şi decoraţiuni create de tineri artişti sau designeri din România, My Grandma's Backyard s-a desfăşurat sâmbătă şi duminică la Hotelul Palace, la iniţiativa celor de la www.ctlife.ro. Printre participanţi s-au numărat Chouchou.ro , evintage.ro , Coca Zaboloţeanu, Dana Marijuana şi Fandacsia.ro .

Gabriela Maria Vlad, organizatorul evenimentului, a declarat că proiectul este pus în practică de doi ani, însă este primul târg de acest gen organizat în Constanţa. „Oferim publicului haine vintage, self-made şi second hand. Prima dată am organizat în Bucureşti, apoi am vrut să fiu prima care scoate târgul în afara Capitalei şi am organizat într-o pădure de lângă Ploieşti, apoi am primit invitaţia de a veni la Constanţa. S-a făcut vânzare, dar publicul nu a fost chiar în număr atât de mare. Cel mai mare succes şi cele mai mari vânzări le-a avut Dana Marijuana", a mai spus Gabriela Maria Vlad. Dana Marijuana şi-a adus la Constanţa bijuteriile creaţie proprie. Spune că este primul eveniment de acest gen la care participă la malul mării şi că abia a aşteptat să vadă marea, de care îi era foarte dor. Cântăreaţa a declarat că bijuteriile create de ea sunt făcute din alamă, pietre semipreţioase, sticlă de Murano cu foiţă de argint sau aur, iar cel mai scump exponat adus la Hotelul Palace costă 95 de lei şi este făcut manual din sârmă de alamă şi agate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • CherryMaria 01 May, 2011 23:41 I took my first loans when I was a teenager and this supported me a lot. But, I require the small business loan once again.
  • Elena 02 Oct, 2009 14:55 daca tot e vorba de Marijuana, puteati sa puneti si voi o poza cu produsele ei