Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:23 01 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cernavoda joaca, dar cine-i mai canta?! Mariana Mircea, din primadona, maestru de ceremonii private (galerie foto)

ro

14 Jun, 2010 03:48 4477 Marime text
cernavoda joaca dar cine i mai canta mariana mircea din primadona maestru de ceremonii private galerie
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • iulica 31 Dec, 2010 19:48 ce faceti baieti,sunt iulica din spania si va iubesc mult
  • cata 25 Jun, 2010 16:14 este o nesimtita primarita si asa e ii rasplatesc pe copi cu un pahar de suc la ori ce spectacol si ori ce festival e o nerusinata si o iprocrita nerusisnata de primarita a cernavodei asa hal de primarita avem noi in orasaul nostru natal e oi impostoare erestu una boracea
  • Luminita 20 Jun, 2010 21:12 :)) halal cernavodean...ma mir cum de nu ii este rurine sa mai comenteze...bine ca nu a dat poze si de la nunta fiului lui cu propria *** :))
  • ROXANA 20 Jun, 2010 20:48 amuzant cum acest "cernavodean" respectabil, la origini PESTE de 2 bani indrazneste sa compare experienta de dans traditional tiganesc al copiilor cu prestarile domnisoarelor pe care acesta si fii respectabilului cernavodean le au la produs. Numai o minte bolnava si disperata de atentie(de aici comandarea acestui articol)s-ar putea folosi de niste copii pentru a incerca sa faca rau persoanelor pe care nu le agreaza.RUSINEA ORASULUI ACEST PESTE SI FAMILIA LUI !!!
  • o cernavodeanca 15 Jun, 2010 14:19 Mai antoaneta, cumva rozi si tu vreun (rest de) ciolan pe langa scarba (da, SCARBA) asta de primarita???? clara are dreptate si nu mai ameninta. Vezi-ti de pupatul in dos si las aoamenii sa-si spuna pasul, ca nu ai niciun drept sa ingradesti pe nimeni. Cine te crezi, draguto?
  • mai frumoaso antoaneta 14 Jun, 2010 22:26 -iti permiti un mare lux sa ameninti,cum poate sa o incurce?????? -pentru talentul fetelor tot respectul. -despre fonduri si consilieri,faceti "glume"pt ca este cel mai simplu pt una ca madam costache,care ,cam atat poate si ea,daca iubeste atat de mult acesti copii si se implica,sa ne povesteasca la ce mod o face sau cat de dezinteresata este in tot ce face. -cuvantul SCARBAAAAA este prea putin.
  • o spectatoare 14 Jun, 2010 16:52 " Ca la noi la nimenea"!!! Asta e sloganul care ne conduce orasul. A venit randul copiilor acum in mascarada din primaria Cernavoda. Nu stiu daca a dansat la petreceri aceasta trupa sau nu ;dar daca a facuto,BRAVO lor! caci sunt foarte buni si talentati in ceea ce fac si poate asa ai ajuta si pe ei cineva. E adevarat ca copii sunt insotiti de parinti ptr ca i-am tot vazut la toate aparitiile lor;si chiar spunea o mamica ca nu ar strica sa-i duca d-na Ionita la festivale si manifestari. Dar cu ce? Primarita nu poate sa-i ajute caci bugetul la intocmit consilul local si nu vor ei sa dea la pensionari daramite la o trupa de dans. Asa ca interesativa mai bine cei ce criticati si veti avea o mare surpriza?!!
  • antoaneta 14 Jun, 2010 12:46 mai frumoasa clara esti pornita rau pe primarita,ce aiu fato cu ea,treci tu in locul ei sa vedem cum te descurci cu niste consilieri care nu stiu pe ce lume traiesc si care vor ciolanu ,si cu un buget zero,sunteti foarte rai si dusmanosi,cred ca aceasta femeie a facut destul pt oras pana acum,si inca ceva e mai desteapta decat tine draga Clara vezi ca stim cine esti si o sa o incurci cat de curand fetito.
  • cernavodean 14 Jun, 2010 09:30 E pacat ca in razboiul Primar-Consilieri. au intrat si copiii! Numai rauvoitorii puteau afirma asa ceva despre trupa de dans,instructor si primar. Numai de asa ceva se mai puteau lua cei ce vor sa acapareze orasul. Eu am fata in aceasta trupa si stiu sigur ca totul e o minciuna. D-na Ionita si noi parintii luptam ptr. promovarea acestei echipe si am participat la toate showrile lor.Stim ca nu exista bani alocati ptr.cultura si deaceea noi parinti incercam sa ajutam cum putem.Primarita nu ne poate ajuta,dar consiliul local ce face? Seful comisiei de la cultura s-a interesat vreodata ce nevoi au copiii? lasati razboiul si hai sa-i ajutam!!
  • clara 14 Jun, 2010 00:38 MI-E SCARBAAAAA de acest primar de aceasta pata neagra in istoria acestui oras si ea si toata sleahta ei de golani si golance ...sa va fie rusine insa cum nu aveti asa ceva ......