Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:14 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța. Decizii importante în Next Book SRL

ro

05 Feb, 2024 13:57 512 Marime text
Asociații societății Next Book SRL, Camburu Mircea și Camburu Mariana, au luat o hotărâre importantă privind modificarea datelor de identificare ale ambilor asociați și o reorganizare a structurii deținerii părților sociale.
 
Potrivit documentului, se modifică datele de identificare ale Camburu Mircea și datele de identificare ale Camburu Mariana.
 
Conform art. 202 alin. (2) din Legea nr. 31/1990, Camburu Mircea cesionează (la valoarea nominală) un număr de 20 părţi sociale, cu valoare nominală de 10 lei/parte socială, în valoare totală de 200 lei, la preţul de 200 lei, lui Camburu Mariana.

Eu, cedentul, Camburu Mircea, transmit, iar eu, cesionarul, Camburu Mariana, preiau împreună cu activul şi pasivul societăţii toate drepturile şi obligaţiile prezente şi viitoare ce decurg din deţinerea părţilor sociale, atât a celor deţinute, cât şi a celor cedate, inclusiv achitarea tuturor datoriilor societăţii către bugetul de stat şi alte persoane fizice sau juridice de orice natură, existente şi neachitate până la data prezentei Hotărâri, atât cele evidenţiate, cât şi cele care vor apărea ca urmare a unor acţiuni de control. Menţionăm că s-a plătit contravaloarea părţilor sociale cesionate.- se arată în document. 

În urma cesiunii, capitalul social total al societăţii este de 500 lei, fiind împărţit într-un număr de 50 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială şi deţinut de către asociaţi astfel:
 
a. Camburu Mircea - 5 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială şi în valoare totală de 50 lei, participare la profit 10% şi participare la pierderi 10%;
 b. Camburu Mariana - 45 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială şi în valoare totală de 450 lei, participare la profit 90% şi participare la pierderi 90%.
 
Facem precizarea că documentul a fost publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 500 din data de 31 ianuarie 2024.
 
  
Despre Next Book SRL
 
Potrivit platformei termene.ro, consultată la data de 05 februarie 2024, societatea a fost înființată la data de 12 septembrie 2008. Firma are sediul pe Bulevardul Alexandru Lăpușneanu, Nr. 163, Constanța, Județ Constanța. 
 
Firma are ca obiect de activitate activități de editare a cărților. 
 
Asociați și administratori sunt Camburu Mariana și Camburu Mircea. Numele Camburu Mircea apare și în Foto Art SRL.


 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.




Citește și:

Firme ConstanțaSchimbări semnificative anunțate de administratorul Hoteluri Restaurante Sud SA

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii